З ножем — у дитсадок

З ножем — у дитсадок

Минулої п’ятниці озброєний ножем чоловік проник до дитячих ясел під назвою «Країна казок», що в бельгійському містечку Дендермонд, розташованому за 30 кілометрів від Брюсселя, і влаштував там криваву бійню. На поверсі, де розігралася трагедія, перебували шестеро виховательок та 21 дитина віком до трьох років. Чоловік почав колоти ножем діток, які спали в ліжечках. Вихователька намагалася зупинити нелюда, тож він смертельно поранив і її й кинувся навтьоки. Поліція затримала нападника в сусідньому селі. Обличчя чоловіка було розмальоване як «череп смерті» білою фарбою з виділеними чорною фарбою очима.

Буйвол зі Сходу

Буйвол зі Сходу

У Китаї вчора зустріли місячний Новий рік. О 18.00 за київським часом вступив у права рік Коричневого (чи Бронзового) Буйвола, або, як у нас його спрощено називають — рік Бика. Східний Новий рік не має фіксованої дати святкування, оскільки пов’язаний із фазами Місяця. Для прикладу, рік Щура, що закінчився учора, розпочався 7 лютого 2008 року, наступного року китайці будуть зустрічати рік Тигра 14 лютого, а 2011–й, рік Кролика, розпочнеться 3 лютого.

Віднесені вітром

Віднесені вітром

Учора на південному заході Франції та на півночі Іспанії почали ремонтувати дороги, будинки та лінії електропередач, зруйновані під час найсильнішого за останні десять років урагану «Клаус», що пронісся минулої суботи від Атлантичного узбережжя до Корсики. Сила вітру становила 170 кілометрів, у поривах — до 190 кілометрів за годину або 51 метр за секунду. Висота хвиль у Біскайській затоці сягала 20 метрів. У районі проходження урагану загинули щонайменше 15 осіб, а всього у Західній Європі від ураганних вітрів — 24 особи, повідомляє «Франс пресс».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики