«Через три роки приймемо в Україні етап Кубка світу»

«Через три роки приймемо в Україні етап Кубка світу»

Попри фінансові негаразди, в Україні продовжують організовувати турніри, навіть міжнародного рівня. Зовсім недавно в Харкові завершився етап Кубка Європи зі спринту в лижників, на який приїхали спортсмени п’яти держав. Найбільше медалей завоювали господарі, про що кореспондентові «УМ» розповів державний тренер України з лижних гонок Володимир Нечаєв.

Триразова домінанта

Триразова домінанта

Позавчора пізно ввечері на континентальному форумі в Гельсінкі другий комплект медалей розіграли чоловіки. У суддів не викликала сумнівів перевага над конкурентами француза Брайана Жубера. Вигравши й коротку, й довільну програми, 24–річний спортсмен отримав третій титул короля Європи — як і днем раніше німецька пара Савченко/Шолкови.

Корейський привид

Корейський привид

Чергові змагання найкращих «стріляючих лижників» планети позавчора відкрилися на трасі поблизу італійських містечок Антхольц і Антерсельва. Шостий етап Кубка світу для українців — генеральна репетиція, адже ні для кого не секрет, що пріоритетом для «синьо–жовтих» є чемпіонат світу, який у лютому прийматиме Корея. За успішні ж виступи на інших стартах держава похвалить, але ні премій, ні інших відзнак не вручить.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики