Перемоги з олімпійським прицілом

Перемоги з олімпійським прицілом

Дві поразки «Сокола» у попередньому турі одному з аутсайдерів дивізіону «Захід», «Крильям совєтов», не на жарт схарапудили прихильників української команди. Після двобоїв у підмосковному Подольську, де приймали киян «Крильця», керманич «біло–синіх» Олександр Сеуканд заявив, що деяким гравцям результат був «до лампочки». Звідси й неочікувані втрати очок, які дозволили «Дмитрову» скинути «Сокіл» із першого місця таблиці.
Самі ж хокеїсти нашого клубу навряд чи погодяться з таким формулюванням причин невдачі. Так, захисник Віталій Люткевич сказав, що не може знайти логічного пояснення натужним діям команди, але заперечив вплив тривалого святкування Нового року. Більш спокійно поставився до втрати турнірних балів Андрій Срюбко — він пояснив поразки тимчасовим спадом, роздмухувати який до розмірів трагедії сенсу немає. До речі, саме досвідчений Срюбко вивів киян позавчора на повторний матч проти ХК ВМФ у Броварах у ролі капітана, оскільки Юрієві Гуньку тренери вирішили надати відпочинок.

Із новими вчителями

Із новими вчителями

Чим менше часу залишається до зимових Олімпійських ігор у Ванкувері, тим ретельніше підходять спортсмени до кожного офіційного старту. Головною подією сезону для фігуристів Старого світу є чемпіонат Європи, що почався позавчора в столиці Фінляндії — Гельсінкі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики