Щоб була зелена і гарно пахла

Щоб була зелена і гарно пахла

З учорашнього дня почався передноворічний ажіотаж: лісові господарства виставили на продаж свої найкращі ялинки. Як повідомили «УМ» у Державному комітеті лісового господарства, цього року у зв’язку з економічною кризою максимальну реалізацію новорічних ялинок забезпечуватимуть безпосередньо лісгоспи.

«УМ» душить корупцію найефективніше

«УМ» душить корупцію найефективніше

Позавчора у столичному готелі «Редіссон» відбулося традиційне щорічне вручення нагород майстрам пера, які займаються журналістськими розслідуваннями та пишуть матеріали, які висвітлюють причини та наслідки корупційних явищ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Посипалось?

Посипалось?

Не встигли вщухнути пристрасті щодо загибелі п’яти гірників на закритій шахті «Алмазна» неподалік Красного Луча (незалежні профспілки стверджують, що там їх могло бути до дев’яти чоловік; тіла досі не підняті на поверхню. — Авт.), як надійшли відомості про загибель ще двох гірників, тепер уже в Перевальському районі. Тут загинули зовсім молоді хлопці — 1989 року народження.

Ефект доміно

Ефект доміно

Днями у переліку жертв фінансової кризи опинилися два друковані україномовні видання медіа–холдингу KP Media — жіночі журнали «Пані» та «Вона». Обидва видання виходили з 2007 року. У KP Media стверджують, що журналісти, котрі працювали у проектах, залишаться працювати в компаніїї.

«Колюча» відзнака

«Колюча» відзнака

Українська правозахисна Гельсінська група вручила антипремію «Будяк року–2008». Лауреатами стали Генеральний прокурор України Медведько, Президент Віктор Ющенко та парламентська фракція БЮТ.

Кому міну з–під Новобогданівки?

Кому міну з–під Новобогданівки?

«Постліквідаційний синдром» у зоні вибухів на 275–й артбазі боєприпасів, судячи з усього, ще довго псуватиме місцеву статистику якщо не злочинів, то бодай пригод. На кшталт зареєстрованих днями — по тому, як 2 грудня міністр із надзвичайних ситуацій Володимир Шандра офіційно поставив «жирний хрест» на існуванні артскладів у Новобогданівці.

Всі статті рубрики