Швейцарці — у зоні

Швейцарці — у зоні

Європейський Союз запалив «зелене світло» входженню Швейцарії до Шенгенської зони, яка на цей час об’єднує 24 із 27 країн–членів ЄС, повідомляє агенція «Свіссінфо». Швейцарія стала першим членом Шенгену, який не входить до ЄС. Відповідне рішення було прийняте позавчора в Брюсселі на засіданні глав МВС країн ЄС.

115 — і все

115 — і все

У штаті Індіана — траур світового масштабу: у притулку для старих, що в містечку Шелбівілль, померла Една Паркер, згідно з Книгою рекордів Гіннесса, найстаріша жінка світу. Їй було 115 років і 220 днів. Цей титул, як нагадує агенція «Рейтер», колишня вчителька Една Паркер перебрала у серпні 2007 року, коли обірвалося життя на той час найстаршої мешканки планети, 114–річної японки Іоне Мінагави.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мумбай — пекло, а не рай

Мумбай — пекло, а не рай

Елітні підрозділи національної гвардії та військ спеціального призначення ВМС Індії вчора в основному відновили контроль над фінансовою столицею країни — містом Мумбай. Спорадичні перестрілки з уцілілими терористами тривали в районі вокзалу та в готелях, де злочинці забарикадувалися разом із заручниками. Ще позавчора було взято штурмом кращий п’ятизірковий готель «Тадж Махал». Учора індійський спецназ «відбив» інший п’ятизірковий готель «Оберой» і розпочав операцію «зачистки». Також учора спецназ почав штурм із повітря п’ятиповерхового житлового комплексу «На­ріман Хаус», у якому розташований захоплений бойовиками Центр єврейської культури. За інформацією посольства Ізраїлю, в ньому троє бойовиків утримували щонайменше 10 ізраїльтян та американського равина з Нью–Йорка разом із дружиною.

Всі статті рубрики