Фотоправда очі коле

Фотоправда очі коле

У Луганську відкрилася фотовиставка «Українська Повстанська армія: історія нескорених». Головний місцевий «регіонал», народний депутат Олександр Єфремов, кинув на перекриття шляху до експозиції своїх «комсомольців» із молодіжної організації ПР і т. зв. «Молодої гвардії» скандально відомого депутата міськради від «Регіонів» Арсена Клінчаєва. Попередньо пан Єфремов вирішив полякати організаторів виставки, виступивши з дещо істеричною заявою очолюваної ним обласної організації ПР. «Обурення людей фактом популяризації злочинної організації «УПА», яка в 40–ві та 50–ті роки минулого століття залила українську землю кров’ю тисяч невинно вбитих людей, абсолютно виправдане, більш того — прогнозоване, — йдеться у відозві луганських «регіоналів». — Прогнозоване настільки, що ми маємо всі підстави заявляти про цю виставку як про спеціально сплановану провокацію, яку здійснює «оранжева» влада із залученням СБУ».

А гроші де на СНД?

А гроші де на СНД?

Учора на засіданні уряду мали розглядати проект рішення Кабміну про призначення Міністерства економіки розпорядником коштів за програмою «Внески до установ і організацій СНД». Досі цими коштами розпоряджалося Міністерство закордонних справ. Однак, за повідомленням сайту «Українська правда», МЗС відмовилося фінансувати структури Співдружності незалежних держав у повному обсязі, тому уряд за ініціативою Юлії Тимошенко спробував обійти відомство Володимира Огризка. Фактично, йдеться про борг у 7,5 млн. грн. — гроші невеликі як для уряду. Але насправді ця фінансова історія є «політичною», адже засвідчує заангажованість Тимошенко на російських інтересах та її залежність від вимог із Москви.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Швидкість падіння — 30 копійок за день

Швидкість падіння —  30 копійок за день

Учорашній офіційний курс рідної української гривні встановив черговий антирекорд: він упав до 6,60 за один долар. Нагадаємо, що позавчора «бакс» коштував ще 6,29. Якщо рахувати з початку нинішнього року, то офіційний курс гривні вже впав більш ніж на третину. Але найсумніше, що й подальший розвиток подій для українців виглядає невтішно.

Всі статті рубрики