А Стельмах його знає!..

А Стельмах його знає!..

— Долари є? — запитав учора в касира обмінного пункту, на дверях якого аршинним розміром вивішені «правильні цифри» з постанови Нацбанку: максимальна курсова різниця та відхилення від офіційного курсу — 1,5%.

Не їхня війна

Не їхня війна

Голова УНА–УНСО Юрій Шухевич відкидає звинувачення в участі членів своєї організації у південно–осетинському конфлікті, передає УНІАН. Пан Шухевич не виключив участі кількох українських найманців, проте зазначив, що «українці як організована сила не брали участі у цьому конфлікті». За його словами, співробітники російських спецслужб пробували завербувати членів УНА–УНСО для участі у війні на боці Південної Осетії та Абхазії, пропонуючи їм за це великі гроші, проте жоден із «унсовців» не прийняв пропозицію. На думку керівника УНСО, це робилося для того, аби потім були знайдені тіла українських бійців, і це стало б підставою для звинувачень на адресу України. На підтвердження Юрій Шухевич зазначив, що головною вимогою вербування українців була наявність українського військового квитка зі спеціальністю «підривник».

Київ–2008: льодовиковий період

Київ–2008: льодовиковий період

Схоже, в Києві через двадцять із гаком років знову увійдуть у моду слова «другий блок працює нормально». Мова, слава тобі Господи, не про Чорнобиль. Наразі — про ТЕЦ. Прес–служба «Київенерго», пояснюючи, чому у деяких столичних помешканнях температура повітря впала до +15, сипле термінами та деталями. Зацитуємо дослівно.

Поховали через п’ять місяців

Поховали через п’ять місяців

Тіла шахтарів були виявлені 19 листопада під гірською масою під час відновлення парусних перемичок на горизонті 1000 метрів, повідомляють у територіальному управлінні Держгірпромнагляду в Донецькій області. Їх підняли на поверхню для проведення експертизи й подальшого поховання. Тіло ще одного гірника продовжують шукати. Всі загиблі під час вибуху перебували в кліті, яка зірвалась і впала на дно шахтного стовбура. Трьох шахтарів засипало вугільною масою.

Три постріли — триста тисяч

Три постріли — триста тисяч

Справжній «вестерн» розігрався позавчора у Донецькому відділенні Home Credit Bank, що розташоване по вулиці Постишева, 43, неподалік Палацу шлюбів. Близько 16.30 сюди увірвалося двоє грабіжників у масках, які з криками «усім на землю!» без жартів почали стріляти у підлогу та у стелю. Вже після першого пострілу троє відвідувачів та п’ятеро працівників банку з переляку кинулися на підлогу.

Узвіз як вібратор

Узвіз як вібратор

Знов за рибу гроші, або наша пісня гарна й нова: влада вкотре береться за заборону руху автотранспорту Андріївським узвозом. «З метою збереження і захисту історичної архітектури від впливу вібрації та загазованості...» Ініціатива — прекрасна, її автор — прекрасний не менш. (От і дочекався Леонід Черновецький, що його похвалила «Україна молода»).

Горище для немовляти

Горище для немовляти

Як стверджують реаніматологи Івано–Франківської міської дитячої лікарні, ще одна–дві прогаяні години — і новонароджений на ц­ьому світі був би не жилець. На щастя, найгірша доба життя для нього вже позаду. Після проведеної під наглядом медиків ночі стан здоров’я хлопчика стабілізувався і не викликає надмірної тривоги.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики