У Каліфорнії ніколи не йдуть дощі...

У Каліфорнії ніколи не йдуть дощі...

«У Південній Каліфорнії ніколи не дощить» (It Never Rains in Southern California) — співається у приспіві однойменної пісні співака та композитора Альберта Хаммонда, яка стала світовим супер–хітом 1972 року і відтоді з’являється в радіоефірі з такою самою регулярністю, як і лісові пожежі на півдні цього американського штату.

Права і ліва

Права і ліва

У минулі вихідні в Москві відбувся установчий з’їзд нової політичної сили «Праве діло», до лав якої увійшли колишні активісти Союзу правих сил (СПС), Демократичної партії (ДПР) та партії «Громадянська сила». Співголовами нової партії стали колишній керівник СПС Леонід Гозман, журналіст Георгій Бовт та лідер руху «Ділова Росія» Борис Титов. Кістяк партії склала колишня ДПР, яка делегувала до нової політичної сили 82 тисячі своїх членів. Колишній кандидат у президенти Росії від ДПР Андрій Богданов вважає, що «Праве діло» здатне набрати на наступних парламентських виборах до 15 відсотків голосів. Потенційний електорат партії — середній клас, а її гасло — «Капіталізм для всіх».

І хай почує вся країна

І хай почує вся країна

Учора в Московському окружному суді розпочалося слухання судової справи про вбивство оглядача «Нової газети» Анни Політковської. На вчорашньому засіданні розглядалися лише процесуальні питання, зокрема, чи цей процес має бути відкритим, чи закритим. Адвокат одного з підсудних — Мурад Мусаєв — після попереднього слухання 15 жовтня заявив, що оскільки у справі є таємні матеріали, то «справа повинна бути закритою». Адвокат родини загиблої Анна Ставицька, навпаки, впевнена, що немає підстав для процесу в закритому режимі. Вчора суд погодився з такою точкою зору, повідомила агенція «Інтерфакс».

У космосі — українка!

У космосі — українка!

Громадянка США, українка за походженням Хайдемарі Стефанишин–Пайпер отримала нагоду вже вдруге відчути невагомість. 15 листопада з мису Канаверал у Флориді вона разом з шістьма космонавтами вирушила на шатлі «Індевор» на Міжнародну космічну станцію (МКС). На космічному кораблі вагою 14,5 тонни астронавти везуть запас продуктів та обладнання, необхідне для облаштування нових житлових приміщень на станції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики