Із тіні на світло перелітаючи

Із тіні на світло перелітаючи

Верховний Суд України поновив Віктора Медведчука як члена Вищої ради юстиції. Про це вчора повідомив сайт «Українська правда» з посиланням на інформовані джерела у судовій владі. Згідно з даними неназваного джерела, ВСУ скасував усі рішення й ухвали, якими було зупинено членство Медведчука у Вищій раді юстиції.

Комітет шукав бандитів

Комітет шукав бандитів

Позавчора під вечір за участі преси відбулося засідання Комітету ВР із питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією. Причина? Ймовірна причетність народних депутатів до покриття банд контрабандистів. Нагадаємо, що на нещодавньому засіданні РНБО про це відкрито заявив Президент Віктор Ющенко, користуючись матеріалами, підготовленими СБУ. Натомість керманич СБУ Валентин Наливайченко пішов ще далі, натякнувши, що йдеться про депутатів із «профільного» для силовиків комітету. Мовляв, там треба шукати покровителів банд «Горобці», «Добряки» та інших.

Київ «у реалі»

Київ «у реалі»

Учні п’ятих–одинадцятих класів села Чайкине Новгород–Сіверського району Чернігівської області, звідки родом колишній Президент Леонід Кучма, побували в Києві й мали можливість об’їхати столицю з екскурсією.

Гуртом і кризу легше бити

Гуртом і кризу легше бити

Актуальні економічні проблеми були темою вчорашньої зустрічі Президента Віктора Ющенка з міністрами фінансів Віктором Пинзеником та економіки Богданом Данилишиним. Розмова відбулася вранці, а вже ввечері очікувалося рішення Міжнародного валютного фонду про надання Україні стабілізаційного кредиту на 16,5 млрд. доларів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики