Країна–банкрут

Країна–банкрут

Більше двох тисяч ісландців із плакатами «Де наші гроші?» вийшли вчора на демонстрацію протесту перед парламентом у столиці країни — Рейк’явіку. Демонстранти вимагали звільнення глави центрального банку Девіда Оддсона, колишнього прем’єр–міністра і близького приятеля чинного глави уряду — саме на нього покладають відповідальність за те, що Ісландія постраждала від триваючої світової фінансової кризи більше, ніж інші європейські країни.

Хто хотів убити Орхана Памука?

Хто хотів убити Орхана Памука?

Учора в Туреччині розпочався судовий процес над членами крайнє правої організації «Ергенекон», яких звинувачують у спробі повалення уряду, зміни існуючого політичного ладу, у збройному спротиві та сприянні тероризму, повідомляє «Євроньюс». У справі проходять 86 осіб, більшість із яких уже під арештом. Поліцейська операція проти «Ергенекону» розпочалася минулої осені після того, як в одному з житлових будинків Стамбула виявили схованку з вибухівкою. Слідство підозрює членів «Ергенекону», зокрема, у підготовці вбивства турецького письменника, лауреата Нобелівської премії з літератури Орхана Памука, а також у причетності до вбивства турецького журналіста вірменського походження Гранта Дінка.

«Під ружжо» самі проситимуться

«Під ружжо» самі проситимуться

Число призовників до російської армії у 2012—2014 роках скоротиться вдвічі в порівнянні з 2001 роком, повідомив у інтерв’ю телеканалу «Росія» начальник Генштабу Збройних сил РФ Микола Макаров. Дефіцит призовників буде компенсовано за рахунок контрактників, зарплата яких зросте в два–три рази.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики