ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вікторія Терещук: Коли міністр Єхануров вручав мені ключі від квартири, я не вірила, що це реальність

Вікторія Терещук: Коли міністр Єхануров вручав мені ключі від квартири, я не вірила, що це реальність

Із Вікторією Терещук вийшло зустрітися й поговорити в Національному олімпійському комітеті під час вручення їй відзнаки кращої спортсменки ще аж липня. У середині літа, перед Олімпіадою, Вікторія виборола на чемпіонаті Європи з сучасного п’ятиборства золоту медаль. Про всяк випадок нагадаємо: сучасне п’ятиборство — це фехтування, плавання, стрільба, верхова їзда (конкур) і легкоатлетичний крос в одному флаконі, тож таких, як Терещук, можна називати «універсальними спортсменками». Вручення липневої відзнаки припізнилося через участь Вікторії в пекінських Іграх — луганчанку вже доцільніше було вітати з олімпійською бронзовою медаллю. Навряд чи спортсменку засмутила така невчасність, адже згадувати переможні моменти завжди приємно. А літо для Терещук видалось багатим на такі події. Про них Віка й розповіла «УМ».

Мессі як месія

Мессі як месія

Після таких ігор жалкуєш, що взагалі колись захопився футболом. Бо немає нічого кращого для футбольного вболівальника, як перемога його команди, вирвана на останніх хвилинах гри. І немає нічого гіршого, коли твій клуб програє в такий спосіб.
Результат домашнього матчу «Шахтаря» проти «Барселони» підпадає для українців під другий варіант. Успішно діючи протягом усього матчу, «гірники» фактично повторили долю «Динамо» в його матчі проти лондонського «Арсеналу». Кияни, щоправда, хоч і пропустили, але утримали нічию. «Шахтарі», граючи значно впевненіше й красивіше порівняно з динамівцями, і на очко не спромоглися.

Всі статті рубрики