НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Народ не візьмеш на макуху!

Народ не візьмеш на макуху!

Як не зарікався Дмитро Чобіт — автор «Свистуна», «Нарциса», «Монолітного болота» та інших політичних гострословів, але після травневих відвідин Верховної Ради не стримався і знову взявся за перо, чи то пак, клавіатуру комп’ютера. І вже наприкінці вересня презентував у рідних Бродах чергову книгу про особливості українського політикуму. До останнього моменту про написану Чоботом книгу «Макуха, або Штрихи до політичного портрета «Блоку Юлії Тимошенко» обсягом аж у 350 сторінок , як запевнив його син Андрій, знало лише п’ять осіб — працівники місцевого видавництва «Просвіта» та Бродівської друкарні.

«Макуха» ступила Чоботом і на Київ

«Макуха» ступила Чоботом і на Київ

Учора Дмитро Чобіт презентував свою «Макуху» в Києві. Представляючи її журналістам, екс–нардеп заперечив підозри, що готував компромат спеціально під дострокові вибори. «Коли я почав її писати, то про жодні вибори не йшлося. Коли я закінчив писати, про вибори теж ніхто не говорив», — каже Чобіт.

Олег Тягнибок: Заради посад ми не перестанемо бути собою

Олег Тягнибок: Заради посад ми не перестанемо бути собою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Люди звикли до того, що у Верховній Раді — усі «брехуни й бандити». А уявіть, що до парламенту потрапляє хай і невелика група людей, які починають працювати зовсім інакше, дбаючи не про власні інтереси, а про інтереси народу і нації», — пропонує лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок. І не лише запевняє, що його політична сила працюватиме у ВР саме так, а й серйозно говорить про почуття відповідальності, про честь і гідність, які мають бути у політиків...
Коли народ іще чує щось подібне з вуст «парламентських» діячів, то в кращому разі вибухає гомеричним реготом. Тим, хто розчарував уже не раз, віри більше немає. Саме тому «Свобода», яка в парламент тільки проривається, сьогодні здобуває дедалі більше прихильників. І, як запевняє Тягнибок, не лише серед «маленьких українців», а й серед колишніх спонсорів інших «помаранчевих» сил. Водночас співрозмовник «УМ» запевняє: «грошових мішків» у списку «Свободи», яка в разі оголошення позачергових виборів має всі шанси потрапити у ВР, не буде — тільки люди, які справді вболівають за ідею.

Ми, що нижче не підписалися

Ми, що нижче не підписалися

Завтра виповниться місяць по тому, як у Верховній Раді було оголошено про вихід фракції «Наша Україна — Народна самооборона» із коаліції. На думку частини юристів, у п’ятницю Президент отримає право розпустити ВР. У такому разі сьогодні останній день для створення коаліції.

«Не винувата я! Він першим почав»

«Не винувата я! Він першим почав»

Коли в людини наступного дня літак, а валізи не зібрано, нагальні проблеми не вирішено, із колегами та керівництвом ні про що чітко не домовлено, така людина переважно дуже нервується. Вчора Юлія Тимошенко також готувалася до поїздки, причому це був не виїзд на відпочинок чи відвідини милих родичів, а початок перемовин у Москві про постачання газу. Юлія Володимирівна рекодно запізнилася на засідання Кабміну, пробула в залі якихось півгодини, але на зустріч із журналістами таки прийшла.

Всі статті рубрики