Шахтарське піке

Шахтарське піке

Як і очікувалося, черговий тур приніс зміну лідера. Донецький «Металург», який до вихідних посідав першу сходинку, у донецькому дер­бі зустрічався із земляками з «Шахтаря». «Гірники» просто катастрофічно проводять початок чемпіонату, і задля реабілітації в очах уболівальників їм конче потрібна була перемога. Як необхідна вона і для наставника «помаранчево–чорних» Мірчі Луческу, котрий зараз висить на волосині од відставки. Дербі вийшло по–справжньому бойовим: уже минули часи, коли «метадони» справно постачали очки для земляків.

Тріумф із кулаками

Тріумф із кулаками

Уболівальникам київського «Соко­ла» цієї осені можна позаздрити: новий сезон у російській вищій лізі українці розпочали настільки потужно, що здобули перемоги у всіх стартових восьми іграх. У черговому спареному турі «соколи» приймали в Броварах середнячків із «Липецька». Утім, узяти в нього шість очок виявилося не легко. Стартовий період суботньої гри взагалі обійшовся без закинутих шайб. Кияни повели в рахунку на початку другої 20–хвилинки — відзначився один із кращих бомбардирів «Сокола», російський форвард Вадим Аверкін. Гості з південного заходу Росії доволі швидко відігралися, але шайба Дмитра Толкунова, закинута в більшості, а потім результативні дії Романа Сальникова принесли нашій команді перемогу.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І останні стануть першими

І останні стануть першими

Сумним та невеселим був після кваліфікації «Гран–прі Сінгапуру» Фернандо Алонсо. Ще б пак, дворазовий чемпіон світу мав шанс перервати смугу невдач та почати основну гонку як мінімум із другої позиції стартової решітки, однак у вирішальний момент сталася поламка в механізмі подачі пального, і «Рено» іспанця було відкинуте аж на 15–те місце. Утім, наступний день приніс сенсацію: зорі стали так, що Алонсо зміг фінішувати першим. Це був перший подіум Фернандо в цьому сезоні.

Всі статті рубрики