І дощ змиває всі сліди?

І дощ змиває всі сліди?

Як повідомляла раніше «УМ» за інформацією відділу зв’язків з громадськістю обласної міліції, працівники Тернопільського управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю виявили у селі Устя–Зелене Монастириського району зловживання коштами, виділеними на ліквідацію наслідків стихії в регіоні. Йшлося про те, що за фіктивними актами майже півмільйона гривень було використано на ремонт сільської лікарні, яка хоч і знаходиться в жахливому стані, але саме від повені начебто не постраждала. За звинуваченням у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні прокуратура Монастириського району порушила проти посадових осіб сільської ради кримінальну справу.

За тих, хто пішов...

За тих, хто пішов...

Зініціювала її появу поблизу кількох редакцій та заселених їхніми працівниками житлових будинків обласна організація Національної спілки журналістів України. За твердженням ініціаторів, зроблено це «у пам’ять про наших покійних колег і в честь сущих майстрів пера та мікрофона».

Алея Щастя

Алея Щастя

Цього року Лу­ган­ськ, у зв’язку з тим, що 70 років тому товаришеві Сталіну заманулося роз­колоти Донецьку область на дві — Сталін­ську та Во­рошиловградську — порушив традицію свят­кувати день міс­та в другу неділю вересня. Свято було перенесено на тиждень пізніше, аби злитися в урочистому пориві з рештою Луганщини. Тому важко сказати, до якої саме події був приурочений той чи той подарунок, а головне — чия заслуга в тому, що його взагалі було зроблено.

Хмарки з соляною кислотою

Хмарки з соляною кислотою

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Красноперекопську, що в Криму, протягом семи днів останнього місяця літа було зафіксовано вісім випадків високого забруднення атмосферного повітря хлористим воднем (соляна кислота) на рівні 8,5 гранично допустимої концентрації (ГДК). Випадки високого забруднення помічені на вулицях цього міста — Проектній та Менделєєва. Можливе джерело забруднення — відкрите акціонерне товариство «Бром».

Всі статті рубрики