Коаліція йде на ПОСАДку

Коаліція йде на ПОСАДку

Народний депутат від Партії регіонів Андрій Клюєв заявив, що ймовірність проведення дострокових парламентських виборів — достатньо висока. Водночас він вважає, що політичним силам краще домовитися. «Відновлення повноцінної роботи парламенту минулого тижня показало, що цей шлях може бути продуктивним. І це перший крок», ідеться в коментарі Клюєва, який опублікувала агенція УНІАН.

«Перед нами — небезпечний виклик»

«Перед нами — небезпечний виклик»

Президент України Віктор Ющенко закликав обласні, районні та місцеві ради «з усією відповідальністю за збереження державного курсу України» згуртуватися «всупереч будь–яким новоспілим і, впевнений, недовговічним союзам у Верховній Раді». Про це йдеться у зверненні глави держави, опублікованому на його інтернет–сайті.

Дві руки Президента чи одна брехня

Дві руки Президента чи одна брехня

Обурення з приводу особистого тиску Президента в режимі «гучного» телефонного зв’язку на депутатів фракції «Наша Україна — Народна самооборона», котрі ухвалювали «історичне» рішення про вихід із демократичної коаліції, спершу висловили окремі нардепи з групи «Народна самооборона». Потім їхній праведний гнів підхопила Юлія Тимошенко, згадавши на своїй прес–конференції про дві руки Президента, що нібито тиснули на телефонні кнопки задля прямих вказівок «рідній» фракції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Головне тепер, аби «Газпром» не підвів...

Головне тепер, аби «Газпром» не підвів...

Найголовнішою інтригою вчо­рашнього засідання Кабміну була дуже приземлена проблема — прийдуть чи не прийдуть до зали міністри–«нашоукраїнці»? Самі винуватці торжества затягували інтригу до останнього: стрілки на прем’єрському годиннику стрімко наближалися до позначки «десята нуль–нуль», а очікуваної частини міністерського корпусу все ще не було. Першим рамку металошукача, коли рахунок уже йшов на секунди, перетнув міністр юстиції Микола Оніщук.

Всі статті рубрики