П’ЄДЕСТАЛ

П’ЄДЕСТАЛ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Останні налаштування

Останні налаштування

Із появою на тренерському містку національної збірної Олексія Михайличенка керівництво ФФУ небезпідставно очікує змін у команді, яка під керівництвом Олега Блохіна вичерпала свої можливості. Щоправда, конкретних цілей і термінів ніхто не озвучував. Тож одні фахівці говорять, що учневі Валерія Лобановського довірили готувати колектив на перспективу, тобто до Євро–2012, інші ж — сподіваються побачити плоди роботи вже у відборі на чемпіонат світу–2010. Сам тренер заявляв, що справді прагнутиме потрапити на найближчий «мундіаль». Тому йти на кардинальні зміни зі складом Міха не ризикнув, а вирішив залишити знакових особистостей, поруч із якими набиратимуться досвіду молоді гравці.
Вдавшись до такої політики, Михайличенко постав перед проблемою вибору, яку вирішував у попередніх товариських матчах. Не стала винятком і зустріч у Львові з учасником останньої європейської першості — збірною Польщі, партнеркою України в прийманні Євро–2012. Наш керманич продовжив експерименти зі складом, намагаючись визначитись із гравцями «основи» напередодні старту офіційних поєдинків.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Плюс–мінус — рівновага

Плюс–мінус — рівновага

Учора завершився розіграш 11 комплектів олімпійських медалей у вільній боротьбі. Наші спортсмени в залі гімназії Аграрного університету Пекіна виступили успішно, здобувши чотири нагороди (два «срібла» й дві «бронзи») — більше, ніж українські представники в будь–якому іншому виді спорту.

Куля, що не тоне

Куля, що не тоне

«Майкл Фелпс — мутант?», «Майклу Фелпсу допомагає ставити рекорди таємнича хвороба?»... Після восьмої перемоги 23–річного американського плавця на Олімпіаді в Пекіні на сторінках жовтої преси замайоріли заголовки такого штибу. Мабуть, справді складно повірити в те, що звичайна людина може так запросто бити рекорд за рекордом і, здавалося б, без особливих зусиль перемагати в усіх запливах, у яких бере участь?
Та Майкл — ніякий не мутант. Хоча, звісно, хлопець дуже обдарований, та й особливості будови тіла працюють на його користь. Але талант і фізичні характеристики — це ще й не половина запоруки успіху. Навіть тренери конкурентів визнають, що раз по раз сходити на найвищу сходинку п’єдесталу Фелпсові допомагає надзвичайна працьовитість.

Всі статті рубрики