Презумпція невинуватості

Презумпція невинуватості

Поки сама Юлія Тимошенко відмовчується і збирається з думками після відпочинку на Середземному морі, в українському політикумі активно обговорюють новий етап відносин між двома частинами коаліції. Після того, як секретаріат Президента в особі заступника його голови Андрія Кислинського прямо звинуватив Прем’єр–міністра в домовленостях із Росією і зраді національних інтересів заради підтримки Кремля на наступних президентських виборах в Україні, у стосунках між Банковою й Тимошенко, здається, скинуто останні маски доброзичливості.

Чим більше росіян у Криму — тим краще для України,

Чим більше росіян у Криму — тим краще для України,

Голова Севастопольської міської ради Валерій Саратов називає недостовірними заяви про те, що в Севастополі багато людей мають як українські, так і російські паспорти. Відповідаючи на запитання журналістів на вчорашній прес–конференції, Саратов сказав: «Якщо ви не володієте інформацією, то не говоріть».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ведмідь на повідку

Ведмідь на повідку

Сьогодні на базу в Севастополі повертаються чотири судна ЧФ РФ, які напередодні вийшли з Новоросійська: ракетний крейсер «Москва», сторожовий корабель «Смєтлівий», малий ракетний корабель «Міраж» та малий тральщик «Турбініст», «приписані» саме до Севастополя. Командування ЧФ РФ за кілька днів надало до Міністерства оборони України формат повідомлення про захід до Севастополя своїх кораблів.

Україна «настовбурчується» ракетами?

Україна «настовбурчується» ракетами?

Прорахунок Грузії, керівництво якої, очевидно, розраховувало на заступництво міжнародної спільноти в ході осетинської операції та російської агресії, продемонстрував українським військовим, що поки дипломати фехтують перами, армії не варто розслаблятися і далеко відкладати автомат: у сучасному світі може трапитися все. Цього тижня погляд звернули на Крим, де, за деякими прогнозами, може повторитися «грузинський сценарій». Після п’ятничної показової перевірки військ протиповітряної оборони на Київщині, заступник начальника Генштабу Збройних сил України генерал–лейтенант Ігор Романенко вчора поїхав перевіряти боєготовність військово–морських та військово–повітряних частин у Криму, прихопивши з собою журналістів. Окрім брязкання наявною зброєю, в Міноборони, схоже, серйозно задумалися і над підвищенням обороноздатності від одного з наших «миролюбних» сусідів.

Всі статті рубрики