НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Танки йдуть на Одесу

Танки йдуть на Одесу

О десятій ранку 24 серпня почнеться парад військ не лише на столичному Хрещатику. Як поінформував «УМ» глава Одеської облдержадміністрації Микола Сердюк, у цей самий час вийдуть урочистим маршем на Куликове поле Одеси і воїни низки з’єднань Південного оперативного командування. «Усього двадцять підрозділів із військовою технікою та озброєнням буде залучено до участі у святковому параді, — уточнив пан Сердюк — полковник ЗСУ в запасі. — У парадних коробках пройдуть перед жителями міста понад півтори тисячі військовослужбовців і 46 одиниць техніки. А о десятій годині вечора пролунає святковий салют двадцятьма гарматними залпами з вогневої позиції у парку Перемоги».

Депутатам підкладають кнопку

Депутатам підкладають кнопку

У парламенті почали встановлювати нову систему для голосування, котра дозволятиме депутатові голосувати тільки за себе. Повністю її планують вмонтувати до 27 серпня. Один депутатський пульт обійдеться державі в 150—170 «умовних одиниць», тобто загалом електронна обновка потягне на 67—77 тисяч доларів.

Жванія поки з громадянством,

Жванія поки з громадянством,

Давид Жванія залишається громадянином України. Як повідомив журналістам представник Жванії у судах і його соратник по «Народній самообороні», переконаний народний депутат від блоку «НУНС» Геннадій Москаль, 1 серпня Верховний Суд заборонив переглядати рішення Радянського суду Києва від 30 вересня 1999 року, яким було визнано факт проживання в Україні з січня 1991–го народного депутата Давида Жванії. Таким чином, ВСУ зупинив виконання ухвали Апеляційного суду Києва від 2 липня цього року, згідно з якою рішення дев’ятирічної давності мав переглянути Святошинський райсуд.

Всі статті рубрики