Масса приємності для Хейккі

Масса приємності для Хейккі

Хоча траса «Хунгароринг» не належить до найцікавіших автодромів «Формули–1», минулих вихідних керівники «королівських перегонів» пролонгували контракт із «Гран–прі Угорщини» аж до 2016 року. Ніби виправдовуючи таке рішення, учасники 11–го етапу світової першості позавчора видали, можна сказати, сенсаційну гонку. Вперше в кар’єрі головний приз здобув Хейккі Ковалайнен — фінський пілот «Макларена». Слідом за ним — ще одна несподіванка — фінішував німець Тімо Глок із «Тойоти», третім приїхав чинний чемпіон, представник «Феррарі» Кімі Райкконен.

ОЛІМПІАДА–2008

ОЛІМПІАДА–2008

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Синьо–жовті», на старт!

«Синьо–жовті», на старт!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уже за три дні, найближчої п’ятниці, в китайській столиці відкриються ХХІХ літні Олімпійські ігри — найголовніші спортивні змагання чотириріччя. За 302 комплекти дорогоцінних металів боротиметься й потужна за чисельністю збірна України. Щоправда, попередньо оголошена кількість наших спортсменів (254) дещо зменшилася, оскільки четверо легкоатлетів, котрі значилися в «листі очікування», не виконали необхідний норматив.

Одиниці для грандів

Одиниці для грандів

Футбольні події в Україні минулого тижня порушили відносний спокій перших двох ігрових тижнів. Спочатку невеличкий скандал здійняв президент «Карпат» Петро Димінський. Він звинуватив виконувача обов’язків прем’єр–ліги Віталія Данилова у фінансових махінаціях. Зокрема, у роздуванні штату співробітників, збільшенні виплат арбітрам (хоча офіційно це ще не відбулося), оренді зайвих приміщень (при тому, що ПЛ має право «жити» в «Домі футболу») тощо.
Не думається, що успішний бізнесмен Данилов вирішив нажитися на чужих грошах, обікравши своїх колег–власників клубів. Скоріше, справа в тому, що президент «Харкова» не звик економити, тоді як пан Димінський — ощадливий господар. Зарплати гравців його клубу поступаються виплатам у більшості інших команд.
Тим часом Віталій Данилов, крім негативу з боку Димінського, отримав і привід для радості. Харків’янин доволі швидко знайшов чемпіонату ПЛ титульного спонсора — мережу будівельних супермаркетів.

Всі статті рубрики