Догани від міністра

Догани від міністра

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Міністр освіти і науки України Іван Вакарчук оголосив догани ректорові Запорізького національного університету Сергію Тимченку та ректорові Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігорю Коцану. Як наголошують у прес–службі Міністерства освіти і науки України, підставою для цього стали неодноразові звернення абітурієнтів та громадськості щодо непрозорості проведення вступної кампанії у цих ВНЗ.

Пільговики–«трієчники» витіснили відмінників

Пільговики–«трієчники» витіснили відмінників

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обов’язковою умовою нашого проекту є розробка рекомендацій для Міністерства освіти і науки. Вже зараз бачимо, що треба якось відрегулювати ситуацію, коли діти подають документи в усі можливі ВНЗ. Ну не вірю, що дитина хоче вчитися на 15 абсолютно різних факультетах. Адже є вступники, які мріяли про один ВНЗ, прийшли сюди з оригіналами документів, і в них немає ніяких переваг перед тими, хто вступає на 15 факультетів.

Вступили, як могли

Вступили, як могли

У вищих навчальних закладах завершується оприлюднення списків осіб, рекомендованих до вступу. За перебігом цьогорічної вступної кампанії вперше стежила коаліція дванадцяти неурядових організацій у рамках національного проекту «Громадське спостереження за вступною кампанією 2008». Він здійснюється у 30 ВНЗ, що мають статуси державних і національних, у 14 регіонах країни. Серед учасників моніторингу — «Школа рівних можливостей» (Київ), «Технології оптимального розвитку особистості» (Кіровоград), «Комітет виборців України» (Дрогобич), Житомирський центр молодіжних ініціатив, Білоцерківська молодіжна організація «Ліга», громадська мережа «Опора», «Нова генерація» (Херсон), «Педагоги за мир» (Бердянськ), «Альянс» (Донецьк), «Товариство Лева» (Львів).

Всі статті рубрики