А завтра скупимо півсвіту

А завтра скупимо півсвіту

Життя пересічного українця продовжує невпинно поліпшуватися. Саме так трактують нинішній стан справ у державі високі чиновники. Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко вважає, що реальні доходи населення зросли удвічі, причому ця цифра не враховує інфляційного чинника.

Посмертний погляд нескореного

Посмертний погляд нескореного

Тернопільський музей політв’язнів особливий вже тим, що розташовується в підвалах–катівнях колишнього КДБ. Там особлива атмосфера і особливі експонати, які допомагають засвоювати уроки історії ще й на емоційному рівні.

Заміжня і в короні

Заміжня і в короні

30 червня на міжнародному конкурсі «Місіс світу 2008», що проходив у Калінінграді (Росія), киянка Наталія Шмаренкова, відома в Україні як співачка Камалія, отримала титул найкрасивішої заміжньої жінки світу. Всього за першість на конкурсі впродовж двох тижнів змагалися конкурсантки з 40 країн світу. Бурштинова корона дісталась першій віце–місіс, представниці Сингапуру Колін Франсісці–Мейсон. Титул другої віце–місіс отримала «Місіс Білорусь» Катерина Ганаго, яка мешкає у США. А почесні четверте і п’яте місця зайняли, відповідно, «Місіс Перу» Джуліса Замбрано Фалькон і «Місіс В’єтнам» Нгуен Діу Хоа.

Їх уже не чекають

Їх уже не чекають

На шахті ім. Карла Маркса, де 8 червня прогримів потужний підземний вибух, тривають аварійно–пошукові роботи. Як відомо, важкі травми тоді отримали навіть четверо працівників шахти, які перебували на поверхні. А з 37 гірників, які на момент аварії перебували під землею, перегодя вдалося врятувати 24. Тоді ж вдалося відшукати й тіло одного загиблого шахтаря. Доля ще 12 потерпілих довгий час вважалася невідомою: дев’ять гірників, є припущення, разом із кліттю впали з великої висоти і опинилися на дні ствола під товщею підземних вод. Точне місцеперебування ще трьох невідоме, проте є версія, що їх «накрив» викид вугілля та породи в тій зоні, куди поки немає доступу через затоплення.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коли свято, тоді й смерть

Коли свято, тоді й смерть

День Конституції України та День молоді стали днями масових смертей на дорогах. Жертвами п’яних водіїв стали десятки безневинних людей по всій Україні. Найчастіше біда стається тому, що чимало «крутеликів», серед яких цього разу був і працівник цієї ж Державтоінспекції, не бояться правосуддя.

Одесу зБРИЗнуло

Одесу зБРИЗнуло

Кількасот одеських прихильників вступу України до НАТО провели в неділю на Соборній площі Одеси громадянську акцію «Україна за НАТО!», яку ініціювали обласний комітет «Україна–НАТО», обласний осередок товариства «Просвіта», міська організація партії «Реформи і порядок» та обласна координаційна рада «Україна за євроатлантичну інтеграцію». Учасники мітингу, переважно одесити молодшого і середнього поколінь, тримали в руках гасла «Одеса – за НАТО!», «Європейські стандарти – через НАТО!», «НАТО гарантує безпеку України», «Не НАТО Україну нищив сибірськими концтаборами і голодоморами» та інші.

Всі статті рубрики