Останні оплески

Останні оплески

Черкащина попрощалася з відомою в області людиною — народним артистом України Алімом Івановичем Ситником, який 38 років працював режисером Черкаського обласного драматичного театру ім. Тараса Шевченка. Режисер не дожив кілька днів до свого 69–річчя — помер від важкої хвороби.

Не діждали колоради

Не діждали колоради

Неповнолітній мешканець села Велика Рибиця Краснопільського району сьогодні перебуває в реанімаційному відділенні обласної клінічної лікарні. У хлопця уражене обличчя — пошкоджені щелепи, зламані передпліччя обох рук, постраждали й внутрішні органи. Важко повірити, але сталося це в результаті такого буденного і звичного для українців процесу, як оббризкування картоплі від колорадського жука.

Привид Раскольникова

Привид Раскольникова

До одного з елітних антикварних магазинів Харкова, що по вулиці Карла Маркса, може потрапити далеко не кожен покупець. Спочатку відвідувач повинен подзвонити у двері й сподобатись співробітникам. А вже потім, пройшовши суворий «фейс–контроль», підійти до прилавка. Позавчора вранці продавець свого вбивцю пропустив без проблем, оскільки той не раз приносив цінні речі на продаж. Але замість антикваріату 47–річний чоловік несподівано вийняв молоток і почав жорстоко бити продавця по голові. Переконавшись, що жертва не дихає, нападник згріб увесь вміст прилавка до сумки і накивав п’ятами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І прозріють незрячі...

І прозріють незрячі...

Відтепер православні християни з вадами зору зможуть «побачити» лик святого, доторкнувшись до нього, — літографічна ікона буде надрукована методом глибокого тиснення. Унікальності образу додає той факт, що це буде перша ікона для сліпих, надрукована в Україні. А унікальність у світовому масштабі їй гарантує великий наклад: лише перша «партія» складатиме 10 тисяч копій.

Із кинджалом на Кенжалієва

Із кинджалом на Кенжалієва

Інцидент стався минулої неділі, проте правоохоронці повідомили про нього тільки вчора — не хотіли зайвого ажіотажу в ЗМІ. Тим паче що з заступником начальника Головного управління МВС у Криму це трапилось у позаслужбовий час, пояснив кореспонденту «УМ» керівник місцевого Центру зв’язків із громадськістю полковник міліції Олександр Домбровський.

Всі статті рубрики