Репортаж, написаний убивцею

Репортаж, написаний убивцею

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Македонії позавчора звів рахунки з життям журналіст–убивця. Його заарештували минулої п’ятниці — доведено, що журналіст ґвалтував і вбивав літніх жінок, а потім писав статті про ці «нерозкриті» злочини у своїй газеті. Психіка бузувіра не витримала: у ніч на понеділок він засунув голову у в’язничний унітаз і захлинувся.

«Неоксамитовий» страйк

«Неоксамитовий» страйк

Учора в Чехії більш як на годину, з 13–ї до 14–ї, у містах зупинилися трамваї, тролейбуси, автобуси, завмерли виробничі лінії «Шкоди Авто» у місті Млада Болеслав. Поліклініки, поштові відділення та школи від ранку працювали у режимі вихідного дня. Машиністи на станціях на 75 хвилин зупинили понад тисячу потягів. Паралізованим був празький громадський транспорт, славний своєю чіткою роботою. Символічно до страйку приєдналися навіть таксисти та енергетики. У протестній акції взяли участь понад 30 тисяч медиків, але більшість із них приєдналася до нього пасивно, щоб не залишити напризволяще пацієнтів.

«Піонер Мілошевича» прямує в ЄС

«Піонер Мілошевича» прямує в ЄС

Переговори про створення нової урядової коаліції за результатами парламентських виборів, які відбулися в Сербії у травні, дали сенсаційний результат. До нової правлячої коаліції увійшли демократичний блок «За європейську Сербію» про­європейського президента Бориса Тадича, партія «Єдина Сербія», Партія пенсіонерів та... сербська Соціалістична партія, яку до 2000 року очолював Слободан Мілошевич. Теперішній лідер соціалістів Івіца Дачич, який серед сербів має прізвисько «піонер Мілошевича», повідомив, що за вступ до демократичної коаліції проголосувала більшість «політбюро» партії. Президент Тадич відзначив, що його коаліція та соціалісти вирішили залишити в минулому суперечки та ворожнечу і розпочати плідну співпрацю на благо країни. Все це дуже нагадує сумнозвісну українську ситуацію з коаліцією демократів із Соціалістичною партією Олександра Мороза.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики