«Війна» за вагони і колії

«Війна» за вагони і колії

Бажання міністра транспорту Йосипа Вінського звільнити керівника «Укрзалізниці» Василя Мельничука продовжує залишатися лише бажанням. Принаймні на засіданні Кабміну в середу відповідне подання керманича Мінтрансу так і не було розглянуто. Бува, не загубився цей папірець із автографом Вінського у нетрях Кабміну за сприяння зацікавлених осіб? Принаймні міністр Кабінету Міністрів Петро Крупко, який курирує кадрові питання, у коментарі газеті «Дєло» зазначив, що «ніяких документів щодо звільнення керівника «Укрзалізниці» навіть не бачив».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Юрій Костенко: Українська демократія ще ходить у памперсах

Юрій Костенко: Українська демократія ще ходить у памперсах

Сьогодні виповниться тиждень, як коаліція живе без двох депутатів. Учинок БЮТівця Ігоря Рибакова та «самоборонівця» Юрія Бута жваво обговорюється в політикумі й обростає новими деталями. Наприклад, народний депутат із блоку «НУНС» Юрій Костенко розповідає, що Бута було включено до квоти «Народної самооборони» через те, що лідера «НС» Юрія Луценка про це попросили в... Російській православній церкві, прибічником якої є колишній громадянин Росії Бут. Виходить, що обидва перебіжчики мають зв’язок із московським «православієм» (адже відомо, що Рибаков підтримує тісні контакти з УПЦ МП і навіть відкрив «храм» Московського патріархату в парламентських приміщеннях).
Загалом, українська політика дедалі глибше занурюється в кризу. Про її обставини ми розмовляли з досвідченим політиком, лідером УНП Юрієм Костенком у середу ввечері, напередодні його дня народження (вчора Юрієві Івановичу виповнилося 57 років).

Не туди й не з тими?

Не туди й не з тими?

Чи то кількість скептиків у країні зросла, чи ми й дійсно кудись не туди йдемо (а точніше, нас ведуть), але в тому, що події в Україні розвиваються у неправильному напрямі, переконані вже 63,7% громадян. Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного службою Українського центру економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова з 30 травня по 7 червня серед 2001 респондента з усіх регіонів України (похибка не перевищує 2,3%).

«Говорити, що отруєння не було, — нісенітниця»

«Говорити, що отруєння не було, — нісенітниця»

Міжнародна група лікарів, яка проводила лабораторну діагностику стану Президента України, категорично спростовує заяви Давида Жванії (нагадаємо, екс–соратник піддає сумніву діоксиновий замах на Віктора Ющенка і говорить про звичайне харчове отруєння). До групи входять лікарі з України, Швейцарії, Франції та Японії, повідомляє прес–служба Президента.

Всі статті рубрики