ЦИТАТИ ТИЖНЯ

13.06.2008

Юрій Луценко,
лідер «Народної самооборони»
— про вихід «свого» депутата зі складу демократичної коаліції:

— Питання не в тому, за скільки продалися, а в тому, що продалися. Тому що продаж повії за гривню і за 100 баксів — однаково ганебно і аморально. Я не звик рахувати гроші в чужій кишені, але впевнений, що це політична проституція.

(«Форум»)

 

Анатолій Гриценко,
депутат від фракції «НУНС», голова Комітету ВР із питань нацбезпеки й оборони
— про свої президентські амбіції:

— Знаєте, я люблю риболовлю і мрію спіймати найбільшого линка, який тільки водиться в річці Козинці. Але в мене немає мрії стати президентом, я не лягаю спати і не прокидаюся з цією думкою. Можливо, тому що в житті є багато чого цікавого, крім посад. А ще розумію, який це рівень відповідальності і, якщо хочете, самозречення …

(«Українська правда»)

 

Давид Жванія,
народний депутат від «НУНС»
— про ситуацію в українській політиці:

— «Регіонали» сподіваються, що економічна ситуація вдарить по Тимошенко. Хоча, якщо нічого не робити, така ситуація вдарить по будь–якому наступному Кабміну. Тому що де–факто ми перебуваємо в Європі, а де–юре… це слово починається з першої літери мого прізвища.

(«Кореспондент»)

 

Олесь Довгий,
заступник мера і секретар Київради
— про звинувачення з боку уряду на адресу КМДА, яка не може стримати зростання цін у столиці:

— Мені не хочеться коментувати Прем’єра, але є така прислівка про танцора, який шукає приводи, чому йому не вдається діяти в той чи інший спосіб. Єдина велика проблема інфляції — це проблема уряду. І якщо уряд шукатиме винних, замість того, щоб шукати вирішення проблеми інфляції, ні до чого доброго це не призведе.

(«5–й канал»)

 

Микола Катеринчук,
лідер Блоку свого імені в Київраді
— про те, як «зрадники» із Блоку Катеринчука йшли до більшості на підтримку мера Черновецького:

— Двері приміщення зненацька самі собою зламалися, і депутати [з мого блоку] опинилися замкненими. Коли приїхали пожежники і приставили сходи на другий поверх будівлі, депутати відмовилися по ній спускатися. А потім домкратом зламали двері, і в такий спосіб вони вийшли у вільне політичне плавання. Сподіваюся, воно буде недовгим.

(«Українські новини»)