Отрута з вуст

Отрута з вуст

Генеральна прокуратура називає заяви народного депутата Давида Жванії про те, що Віктор Ющенко не був отруєний у 2004 році, тиском на слідство. ГПУ наголошує, що факт отруєння Ющенка беззаперечно доведений слідчими діями та висновками судово–медичних експертиз. Заяви Жванії не відповідають дійсності, суперечать його ж попереднім твердженням та переслідують мету — вплинути на об’єктивний хід розслідування у кримінальній справі, відзначає прес–служба ГПУ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перемир’я двох Ю?

Перемир’я двох Ю?

Не сварилися, не билися, ніхто нікого не блокував, більше того — працювали! Хотілося вщипнути себе за вухо — переконатися, що це не сон, а справдешня Верховна Рада. Втім реалісти радили не надто тішитися зі злагодженої роботи коаліції, радісної усмішки Прем’єрки, безперешкодної промови Президента. Учора обставини склалися (а точніше, їх «склали») так, що блокувати роботу ВР було невигідно нікому. Завтра, та вже й сьогодні, ситуація може змінитися на 180 градусів. Залишається хіба сподіватися на те, що перемога здорового глузду протриває довше.

Підкорення «Космосу». Спроба друга

Підкорення «Космосу». Спроба друга

Старенька бабуся тицяє пальцями у кнопки комутатора, намагаючись додзвонитись комусь з прохідної. В цей час духовий оркестр грає попурі, звеселяючи депутатську і медійну публіку, яка тече сходами вздовж щедрих букетів із лілій та орхідей. Днем контрастів був перший день новообраної Київради, яка відкрила свою сесію вчора. А у збірну «солянку», яку завзято виконує оркестр — десь поміж «Сердце, тебе не хочется покоя» та «Як тебе не любити, Києве мій», — вплітається чомусь уривок державного Гімну. Однак ніхто не завмирає з рукою на серці — усі їдять. Для преси на другому поверсі мерії накрито столи — так собі фуршет, скромненький... За півгодини після подачі «хавчику» червона доріжка буде вкрита втоптаними в неї шматками сиру і виноградинами. Це ЗМІ ринули на балкон — цього разу засідання відбувається не у сесійній, а в Колонній залі, яка прикрашена полотнищами жовтого та блакитного кольору, такими ж стрічками та квітами. Без смаку, зате патріотично.

Пропаганда для «галочки»?

Пропаганда для «галочки»?

Минулої середи, без будь–якого галасу — на відміну від соціальних прожектів та досягнень, — уряд Юлії Тимошенко ухвалив постанову «Про затвердження Державної цільової програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2008—2011 роки». Ідеться про довгоочікувану кампанію з інформування українців про переваги НАТО, аби сформувати в суспільстві позитивну думку щодо потреби вступу країни до Північноатлантичного альянсу. Про непомітне одностайне голосування Кабміну з цього приводу стало відомо лише вчора.

Всі статті рубрики