Розвінчання королеви

Розвінчання королеви

Після того як бельгійка Жустін Енен несподівано вирішила піти зі спорту, першим номером світового рейтингу WTA знову стала Марія Шарапова. Парадоксально, але саме в ті періоди, коли уродженка Сибіру сходить на світовий трон, демонструвати видатну гру в неї не виходить. Проте залікові очки, чесно зароблені російською красунею на попередніх турнірах, дозволяють їй називатися першою ракеткою планети.

Кому поки не до Олімпіади

Кому поки не до Олімпіади

VII Міжнародний турнір на призи олімпійської чемпіонки Стелли Захарової, що відбувся днями в столичному Палаці спорту, зібрав доволі скромний склад учасників. Причин декілька. Дехто вже повністю виклався на недавньому чемпіонаті Європи й більше не бажає виходили на поміст до Олімпіади. А деякі спортсмени, отримавши ліцензію на Ігри–2008 ще на торішньому чемпіонаті світу, вирішили не розмінюватися на інші турніри й цілеспрямовано готуватися до головного старту чотириріччя. Крім того, в деяких країнах проходить національний відбір, а в Москві в ці ж терміни відбувався етап Кубка світу, і він також відібрав у київських змагань кількох сильних виконавців.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Професор Плейшнер «випав» би лише від захвату...

Професор Плейшнер «випав» би лише від захвату...

Чемпіонат Європи з футболу, який відбудеться 7—29 червня у Швейцарії та Австрії, стане другою за величиною світовою спортивною подією 2008 року після Олімпійських ігор у Пекіні. Напередодні старту Євро–2008 кореспондент «УМ» разом із колегами з дев’яти нових країн–членів Євросоюзу «проінспектував» готовність до чемпіонату швейцарських міст. Знайомство почали зі столиці — міста Берн, того самого, де провалив своє завдання професор Плейшнер, емісар Штірліца із «Сімнадцяти миттєвостей весни». Нині в Берні «явка» організована блискуче, про що нам розповів мер міста Александер Чеппет. Попередньо, через зайнятість підготовкою до чемпіонату, він погоджувався вділити журналістам не більше 10 хвилин. Але приємна атмосфера у старовинному палаці «Ерлахерхоф», який є резиденцією столичних мерів, добре вино, гостинність і почуття гумору пана Чеппета сприяли тому, що цікава розмова розтягнулася на майже півтори години.

Всі статті рубрики