Судний день

Судний день

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогоднішнє засідання парламенту, не виключено, почнеться із приведення до присяги нових народних депутатів і суддів Конституційного Суду. Таку пропозицію вчора на погоджувальній раді озвучив Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк. «Ми обов’язково почнемо з присяги нових депутатів задля того, щоб парламент працював у конституційному складі», — пояснив, за повідомленням «Української правди», Яценюк.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З головою у нас все в порядку?

З головою у нас все в порядку?

Столичні вибори завершено, підсумки підбито: київська міська територіальна виборча комісія зареєструвала Леоніда Черновецького мером міста. 31 травня Черновецький подав до ТВК заяву про відмову від мандата депутата Київради, зробивши, таким чином, вибір на користь головного столичного крісла. А за день перед тим його офіційно оголосили переможцем: за Черновецького проголосував 431 тисяча 561 киянин, або 37,72 відсотка тих, хто взяв участь у голосуванні. Загалом явка виборців становила 53,39%, підрахувала ТВК.

Томагавк у спину чи сокиру війни в землю?

Томагавк у спину чи сокиру війни в землю?

Учора напередодні зустрічі Президента з фракцією «НУНС» одна зі складових блоку — «Народна самооборона» — вчинила демарш. Представники «Самооборони» зібралися під стінами секретаріату Президента і заявили про відмову йти на збори на знак протесту проти репресій, які, за словами «самбістів», розгорнуто проти їхньої політичної сили.

На кому шапка горить?

На кому шапка горить?

Спілкуючись на корупційні теми з правоохоронцями, керівниками виконавчої влади та органів місцевого самоврядування під час наради з відповідних питань, голова Рівненської облдержадміністрації Віктор Матчук поділився і власним досвідом — розповів про те, як відмовив підлеглого давати хабар раднику міністра.

Бокс! Брейк!.. Аут?

Бокс! Брейк!.. Аут?

Здається, політична еліта України переросла рівень дебатів і словесних поєдинків. Вербальні суперечки не приводять до відчутних результатів, а вуха українців аж надто обважніли — нічого вже не «почепиш». Тому у Верховній та деяких місцевих радах народні обранці давно перейшли до «вагоміших» аргументів. Хороший стусан, напевно, допомагає опонентові краще сприймати політичну ідеологію. Але битися у сесійній залі — це вже вчорашній день. Політики «окультурюються», тож тепер модно з’ясовувати стосунки по–спортивному — на татамі.

Всі статті рубрики