Дайте квитка до Сканзена!

Дайте квитка до Сканзена!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Протягом життя людина повертається поглядом до дитинства, роздивляючись там і бруньки розквітлого надалі таланту, й викопуючи корені зла, які не вдалося подолати. Творчість популярної письменниці Галини Малик є витонченим зразком занурення у лабіринти дитячої психології, хоча на поверхні її книжки виглядають феєричними казками.

Під джаз, опівночі, безкоштовно

Під джаз, опівночі, безкоштовно

18 травня світ відзначатиме День музею. У кожного з них своя доля і свій шлях широкий. Відповідно, кожен підходитиме до святкування по–різному. Хтось приманюватиме відвідувачів безкоштовним входом, хтось — концертом «на шару», дехто пропонуватиме влаштувати мешканцям міста музейно–романтичну ніч.

Від родини — громаді

Від родини — громаді

У Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилася виставка робіт з приватної колекції художників — батька та сина Вінтенків. І хоча експозиціями з приватних збірок кіровоградців уже давно не здивуєш — місто бачило навіть колекції родин Президента Ющенка та міністра культури Вовкуна — нинішня є справді особливою. Оскільки частина її залишиться в музеї — так вирішили батько й син.

Всі статті рубрики