Дуель під пильним оком

Дуель під пильним оком

Сто років тому в Харкові відбувся перший в історії міста футбольний матч. Саме цей ювілей вплинув на вибір місця проведення фіналу Кубка України, який уперше відбувся за межами столиці — на харківському стадіоні «Металіст».

Дах для атлетів

Дах для атлетів

На 500 тисяч гривень розщедрилася черкаська влада, аби придбати дві однокімнатні квартири для провідних місцевих спортсменів — чемпіона світу з богатирського спорту, майстра спорту міжнародного класу Віктора Юрченка й заслуженого майстра, гімнастки Ірини Краснянської.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Інна Кочубей (Єгорова): Шкода, що не встигла навчити американок ліпити вареники

Інна Кочубей (Єгорова): Шкода, що не встигла навчити американок ліпити вареники

На жаль, чемпіонат України з баскетболу серед представниць прекрасної статі великою популярністю не користується. А даремно. Емоції тут часом вирують такі, що розважливим чоловікам і не снилися. Цей сезон у вищій лізі став особливим — столичній команді ТІМ–СКУФ вдалося перервати гегемонію «Козачки» та «Дніпра» й виграти чемпіонство після семирічної перерви.
Минулої суботи відбувся вирішальний матч фінальної серії, в якому «скуф’янки» переграли в Дніпропетровську минулорічного чемпіона — «Дніпро». У неділю команда відсвяткувала успіх уже в неформальній обстановці, а наступного дня капітан колективу Інна Кочубей, більше відома в баскетбольному світі під прізвищем Єгорова, завітала до редакції «УМ».

Всі статті рубрики