У светрах у стилі «ретро»

У светрах у стилі «ретро»

Попри те, що Канада вважається батьківщиною хокею (перший офіційний матч зіграли в Монреалі в 1875 році), чемпіонат світу завітав сюди вперше. Одного разу, в 1969–му, першість уже планували організувати в Країні Кленового Листя, проте Міжнародна федерація хокею (ІІХФ) не погодилася на пропозицію заокеанських збірних залучити до турніру професіоналів і перенесла його до Європи.

Зараз найкращі національні команди (й не лише північноамериканські) важко уявити без «профі» з НХЛ. На нинішньому світовому форумі представникам найсильнішої ліги планети буде простіше влитися до лав своїх збірних. Адже грають у двох містах на сході Канади — Квебеку й Галіфаксі, на майданчиках енхаелівських розмірів, які на чотири метри вужчі за європейські (26 м проти 30).

Банківські гарантії чемпіонів

Банківські гарантії чемпіонів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Загальновідомо, що професіональний спорт не може існувати без підтримки потужних фінансових структур. Останнім часом і в Україні все більше підприємців допомагають як окремим спортсменам, так і цілим командам. Ідеться не лише про футбол. Яскравим прикладом ефективної взаємодії бізнесу й спорту стала співпраця столичного волейбольного клубу «Локомотив» та Акціонерного банку «Київська Русь», який став генеральним спонсором команди. У сезоні 2007/2008 київський «Локо» виграв звання чемпіона України, здолавши у фінальній серії минулорічних тріумфаторів — харківських «залізничників».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики