Гладкий фініш «Шахтаря»?

Гладкий фініш «Шахтаря»?

Після трьох поразок поспіль нарешті перервав сумну серію «Дніпро». Гол Богдана Шершуна у ворота «Чорноморця», забитий ударом головою після розіграшу кутового, приніс команді Олега Протасова перемогу в 500–му матчі «Дніпра» у вищій лізі. Цей виграш гарантував дніпропетровцям як мінімум четверту позицію й путівку в Кубок УЄФА.

Ні дна, ні покришки

Ні дна, ні покришки

Перегони на автодромі «Каталунья–Монтмело» вийшли б ну зовсім нудними, якби не ДТП з Хейккі Ковалайненом. На 22–му колі в його боліда луснула ліва передня покришка, пілот «Макларена» не зміг повернути й на повній швидкості влетів у загородження із шин. Лише через десять хвилин кран витягнув розбиту машину з–під відбійників, а Ковалайнена нарешті переклали на ноші. Пізніше він скаже, що не пам’ятає обставин аварії, — у Хейккі трохи болить голова, є незначні проблеми з шиєю, але загалом засоби безпеки спрацювали, тож фін планує стартувати вже на наступному етапі, 11 травня в Туреччині.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Попереду — Америка

Попереду — Америка

Черговий двобій чемпіона світу за версією WBO у вазі до 70 кг, українця Сергія Дзинзирука, вчергове підтвердив істину: відстояти титул важче, ніж його здобути. Самому броварчанину суботня зустріч на ринзі з чехом Лукашем Конечни нагадала його перший захист чемпіонського поясу. Тоді Сергій боксував проти аргентинця Себастьяна Лухана після хвороби, цього разу — після майже річної паузи, пов’язаної з травмами.

Еліта відкладена на рік

Еліта відкладена на рік

Минулих вихідних жіноча збірна України отримала перший у своїй історії шанс потрапити до вісімки кращих команд планети. Для цього потрібно було здолати в гостях команду Італії. Місцем матчу наші суперниці обрали містечко Олбія на острові Сардинія, а покриттям кортів — ґрунт. Адже саме на ньому італійки почуваються найбільш упевнено.

Всі статті рубрики