На той світ через кар’єр

На той світ через кар’єр

Кам’яна стела з зображенням Божої матері, місцевого храму та суто виробничої символіки трудових буднів у кар’єрі Полтавського гірничо–збагачувального комбінату відтепер уособлює пам’ять і скорботу за людьми, загиблими під час «мирної» роботи.

Салат із октановим числом

Салат із октановим числом

Днями, коли українці весело та безтурботно святкували Великдень, назву нашої країни перелякано вимовляли чиновники різними європейськими мовами. Бабуся–Європа оголосила, що в імпортованій з України соняшниковій олії виявили частинки мінеральних і паливних масел. Найгучніше відреагували на заході континенту — в Іспанії. Місцева агенція з безпеки харчових продуктів розпорядилася вилучити з продажу всю соняшникову олію без розбору, а громадянам категорично не радять вживати цей продукт.

А за ваші гроші — нові повітряні замки!..

А за ваші гроші — нові повітряні замки!..

«Христос Воскрес!» — мовила український Прем’єр­міністр Юлія Тимошенко, відкриваючи засідання комітету з питань економічного співробітництва російсько­української Міждержавної комісії. «Воістину Воскрес!» — відповів її російський колега Віктор Зубков, який приїхав до української столиці у другий день Великодня.

«Персони нон-грата» на Євро-2012

«Персони нон-грата» на Євро-2012

«Аби забезпечити більшу безпеку глядачів на стадіонах під час Євро­2012, ми плануємо не впускати в країну іноземних футбольних фанатів, які «прославилися» в бійках на матчах», — про такі наміри Польщі заявив днями під час зустрічі у Варшаві з групою українських журналістів заступник міністра внутрішніх справ та адміністрації Польщі Пьотр Стаханчик.

Ціна життя — пляшка

Ціна життя — пляшка

Надмірне споживання оковитої, без чого іноді важко уявити тривалі свята, вкотре призвело до трагедії. Причому випадок, що стався у понеділок в селі Придорожне Старобешівського району, особливий, адже серед білого дня людину загриз ведмідь.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фатум «Чорноморнафтогазу»

Фатум «Чорноморнафтогазу»

Чорна смуга продовжує переслідувати державну акціонерну компанію «Чорномор­нафтогаз». Не встиг колектив оговтатися після смерті й повернення на батьківщину п’ятнацяти тіл моряків затонулого біля берегів Китаю судна «Нафтогаз–67», як нова трагедія спіткала людей вже біля рідних берегів у Чорному морі.

Повертаються всі...

Повертаються всі...

Ніхто із моряків екіпажу затонулого українського буксира «Нафтогаз–67» не залишиться зниклим безвісті. Після того як велетенський плавучий кран «Хуа Тьян Лун» підняв судно на поверхню, станом на вчорашній ранок тіла усіх 15 моряків, які вважалися зниклими, знайшли на борту «Нафтогаза». Таким чином знайдено всіх загиблих, адже тіла ще трьох з них підняли китайські водолази під час пошуково–рятувальної операції кілька тижнів тому, коли ще була надія знайти когось живим. Тіла всіх знайдених моряків відправили на берег для опізнання. За місцевими законами, на батьківщину їх зможуть відправити не раніше, ніж за тиждень.

Всі статті рубрики