Вигнання сатани з–під танка

Вигнання сатани з–під танка

Учора Києвом ходили люди в чорному. Із хоругвами, іконами та… прокляттями. Це називалося «антинатовська хресна хода». Люди, мобілізовані громадськими об’єднаннями «Православний вибір» та «Русскоє двіженіє», пішки дійти до Бухареста не встигали, тому, рушивши від залізничного вокзалу, вони досягли будівлі Міністерства оборони, а далі — Інституту міжнародних відносин, у якому притулилося кілька кімнат, зданих під офіс Інформаційно–документаційному центру НАТО. Вони дивилися звіддалік на ненависні споруди, де засіли окаянні, і, не виключено, шкодували, що закон жанру — в прес–анонсі обіцялося «молитовне стояння» — не допускає можливості закидати «віровідступників» гарячими кадилами, як гранатами. Вони знали, що ім’я диявола всохло до чотирьох літер і, згідно з останніми інструкціями, читається тепер як «НАТО». Це і коротше, і страшніше за ідентифікаційний код.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нагодовані міцною надією

Нагодовані міцною надією

Саміт НАТО в Бухаресті президент США Джордж Буш почав із заклику до союзників розпочати підготовчі процедури для вступу України та Грузії до Північноатлантичного альянсу.
Утім «українське питання» на початку засідання Альянсу на вищому рівні не розглядалося. Коментарі, які лунали вчора від головних натовських гравців, залишали небагато надій на те, що в ці дні питання про приєднання України до ПДЧ вирішиться позитивно.

Всі статті рубрики