Парканна ксенофобія

Парканна ксенофобія

Прес–служба меджлісу в оприлюдненій учора заяві називає й конкретного автора — журналіста проросійської «Крымской правды» Наталю Астахову. Мовляв, образливі написи червоною фарбою на стінах і огорожі у різних районах Сімферополя з’явились невдовзі після її публікації, «наскрізь пронизаної ненавистю до кримських татар».

Підпалом і не пахне. Злодійством — ще й як!

Підпалом і не пахне. Злодійством — ще й як!

Повідомлення про загоряння намету надійшло до пожежників о 5–й ранку. Через чотири хвилини на місце події прибули два відділення рятувальників, а ще за півгодини пожежу ліквідували. На момент загоряння у «похідній церкві» перебував священик і п’ятеро віруючих, які таки встигли вискочити. Однак усе майно всередині пропало.

Цистерна — не корова!

Цистерна — не корова!

Щонайменше п’ятьом мешканцям Кременчука доведеться відповідати за скоєння безпрецедентного за тривалістю злочину: протягом кількох років вони «доїли» наповнені пальним залізничні цистерни, які вивозили з тамтешнього нафтопереробного заводу. Як повідомив на позавчорашній прес–конференції в Полтаві начальник обласної міліції Михайло Цимбалюк, чотирьох зловмисників заарештували, ще один перебуває на підписці про невиїзд.

Несесер на колесах

Несесер на колесах

На вінницьких вулицях з’явився спеціально обладнаний автомобіль (за повідомленням прес–служби облуправління ДАІ, поки що єдиний в Україні), обладнаний усім необхідним для оперативного і якісного оформлення дорожньо–транспортних пригод. Укомплектований на базі мікроавтобуса «Соболь», він має в оснащенні спеціальний кейс із криміналістичним інструментарієм для збору речових доказів на місці події, кейс із медичним обладнанням для надання першої допомоги потерпілим, набір відповідних дорожних знаків, світловідбиваючу стрічку тощо.

Хлібоприймальний склад боєприпасів

Хлібоприймальний склад боєприпасів

На території хлібоприймального підприємства ПАП «Агропродсервіс» у райцентрі Козова Тернопільської області знайдено цілий склад артилерійських снарядів ще австрійского виробництва часів Першої світової війни, які пролежали під землею понад дев’яносто років.

«Справедливість є» по–кіровоградськи

«Справедливість є» по–кіровоградськи

Безпрецедентне рішення про повернення в комунальну власність усіх паркових та зелених зон прийняли депутати міськради, які три місяці тому віддали парки під забудову, а тепер проголосували за відміну свого ж рішення.

На роботу — як на смерть

На роботу — як на смерть

Спершу в понеділок у приміщенні пральні обласної клінічної інфекційної лікарні розірвало барабанну центрифугу промислової пральної машини. Велетенські «осколки» влучили у двох прачок. Тяжкі травми живота та численні переломи кінцівок однієї з них, 49–річної мешканки приміського села, виявилися несумісними з життям. А її молодшу, 36–річну, колегу доправили в хірургічне відділення лікарні у тяжкому стані.

Не поділили колію

Не поділили колію

Як повідомила «УМ» прес–служба Міністерства з надзвичайних ситуацій, 1 квітня о 14:00 у місті Красний Луч, що на Луганщині, під електровозом опинилися двоє осіб. Виявилося, що люди не мали наміру переходити колію, а просто йшли «по залізній дорозі», а машиніст не встиг вчасно» зреагувати на «пішоходів». На місце події одразу виїхала оперативна група Головного управління МНС у Луганській області, та рятувати було вже нікого. Правоохоронці сьогодні проводять розслідування причин трагедії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики