Ракета стане коником

Ракета стане коником

Популярний в Європі мистецький напрям — арт–зварювання — став частинкою життя Євгена Василевського два роки тому, коли вперше з купи металобрухту він зробив автомобіль. Далі були казкові персонажі, воєнна техніка, букети квітів.

Вбивці дітей–індиго

Вбивці дітей–індиго

Вони розуміють мову тварин, читають думки, пам’ятають свої минулі життя, бачать ауру людей, відчувають, який ігровий автомат повний по зав’язку, у школі вчаться на двійки, але їхній IQ дотягує до інтелекту самого Ейнштейна. Вони — звичайнісінькі шістнадцятирічні підлітки, але бути одним із натовпу тінейджерів під під’їздом їм заважає вибраність. Таких називають дітьми Індиго, вибраними, які світяться кольором фіалки.

Півтори цеглини канону

Півтори цеглини канону

У рамках третього Весняного Київського книжкового ярмарку була презентована «Антологія української малої прози ХХ століття». Традиційно Леонід Петрович Фінкельштейн, директор видавництва «Факт», постав у ролі дотепного і розумного ведучого, який не дає присутнім знудьгуватися. Запрошеним на зустріч письменникам теж не дозволяв знудити публіку, час від часу влучно вставляючи репліки й провокуючи запитаннями.

Всі статті рубрики