Тому що послідовний

Тому що послідовний

Учорашня поїздка лідера парламентської фракції «Партії регіонів» до Брюсселя висвітлюється у вітчизняних медіа чи не гучніше за візит Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, який завершився днем раніше. Певно, тому що Янукович цікавий і нам, і Брюсселю як український символ «антиНАТО». Російська агенція «Лєнта.ру» пише, що Генсек Альянсу Яап де Хооп Схеффер навіть змінив свій робочий графік, аби уникнути зустрічі з екс–главою українського уряду. Адже, як напередодні анонсував сам візитер, він хотів у Брюсселі переконати Схеффера зняти з порядку денного бухарестського саміту НАТО питання про приєднання України до Плану дій про членство в Альянсі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Платіжки в нас, Путіну — вітання!»

«Платіжки в нас, Путіну — вітання!»

Позавчора ввечері офіційний голос «Газпрому» вкотре назвав для України «годину Ч»: рівно о десятій годині ранку в понеділок, 3 березня, нам можуть перекрити газову трубу. Щоправда, не повністю, а лише на четвертину. Мовляв, фінансових проблем у нас громаддя, Москва знову не отримує гроші за спожитий газ, а українська сторона споживає його без жодних документів, і на нинішній день спожила уже майже два мільярди кубів. За словами представника холдингу Сергія Купріянова, до Києва ще 14 лютого надіслали повний комплект документів для вивчення і підписання, але відповіді «газпромівці» не одержали. А тому дуже хвилюються і прагнуть захистити власні інтереси. Київ почав реагувати негайно.

«Булат» для Президента

«Булат» для Президента

Учора після «газових» переговорів із Олександром Турчиновим Президент Віктор Ющенко відбув у Чернігівську область — у селище Гончарівське. Там дислокується 1–ша окрема гвардійська танкова бригада 8–го армійського корпусу Сухопутних військ ЗСУ. Глава держави ознайомився із бойовою підготовкою та можливостями бригади, оглянув зразки озброєння вітчизняного виробництва.

Та «НУ» тебе!

Та «НУ» тебе!

Голова Херсонської облдержадміністрації Борис Сіленков заявив про вихід із партії «Народний союз «Наша Україна». Він пояснив свій демарш тим, що керівництво НСНУ не дослухається до думки партійців і не працює над створенням єдиної пропрезидентської партії. Власне, те саме казали й семеро попередніх високопоставлених «вихідців» із «НУ» — представники секретаріату Президента Балога й Безсмертний і п’ятірка народних депутатів.

Всі статті рубрики