Батьківщина не пустила Путіна в проект

Батьківщина не пустила Путіна в проект

Розрекламований в Росії художній фільм «Поцілунок не для преси» так і не потрапить на екрани кінотеатрів Росії. У понеділок у московському кінотеатрі «Художественный» відбувся прем’єрний і, як стверджують його творці, останній показ цієї стрічки на великому екрані. Фільм про юність, кохання та сходження на вершини влади президента Росії Володимира Путіна з’явився вчора у продажу на DVD. Російські ЗМІ натякають, що художня вартість цього пропагандистського опусу настільки низька, що його вирішили не випускати в прокат.

Радарний ультиматум комуністів

Радарний ультиматум комуністів

Не інакше як фарсом називають коментатори ситуацію в чеському парламенті, якому із трьох спроб не вдалося обрати президента. Чинному «правому» президентові Вацлавові Клаусу не вистачило лише одного голосу, щоб перемогти опонента з соціал–демократичного табору Яна Швейнара. Другий тур виборів заплановано на сьогодні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«А ви думаєте, Бушеві легко?!»

«А ви думаєте, Бушеві легко?!»

Учора Володимир Путін давав останню за свою президентську кар’єру прес–конференцію, на яку зійшлося 1364 журналіста. Але ж «пісня не розлучиться з тобою»: екс–президент планує лишитися при владі, стати за спиною свого «спадкоємця» Медведєва. Цікава навіть така обставина: днями було заявлено, що він, уже пішовши з президентської посади, має намір взяти участь у бухарестському саміті НАТО, запланованому на квітень.

Всі статті рубрики