Останнє «читацьке» попередження

Останнє «читацьке» попередження

Напад на письменника Павла Кобця здійснений наприкінці минулого тижня, коли він прийшов до дитячого садочка, щоб забрати дитину. Тут на нього вже чекав невідомий, який, вочевидь, вивчив звичні щоденні маршрути потерпілого. Не встиг Кобець подолати відстань від хвіртки до будинку, як ззаду пролунав постріл, і шротовий заряд поранив нижні частини обох ніг. Поки працівники дитсадочка зорієнтувалися в ситуації і викликали міліцію, невідомий устиг накивати п’ятами.

Злови «маніякобіль»

Злови «маніякобіль»

Оповідка про «темний–темний автомобіль» з «тонованими–тонованими шибками», на жаль, не черговий витвір усної народної творчості з метою нагнати страху на юних слухачів. Адже у Донецькій області останнім часом випадки здійснення насильства стосовно неповнолітніх дівчаток таки почастішали. Причому невідомий зловмисник «полював» поряд із навчальними закладами на престижних «колесах». Постраждалі та свідки описують темний автомобіль із тонованим склом, що й ставало своєрідною приманкою для довірливих школярок.

Віддячив смертю

Віддячив смертю

Слідство за цією кримінальною справою щойно розпочалося, проте кримське управління кримінального розшуку дещо все ж повідомило. Так, 37–річний уродженець Ростовської області Андрій, котрий підозрюється у цьому подвійному вбивстві, у минулому вже чотири рази поспіль «ходив на зону». Але після цього не став на шлях праведний , бо вчинив згодом розбійний напад на інкасатора і замах на зґвалтування. Саме за ці злочини його і розшукували російські правоохоронці.

«Їх було так багато, що я збилася з рахунку»

«Їх було так багато, що я збилася з рахунку»

Тепер Оксана говорить, що її підкупили розповідями про красиве життя. При сьогоднішній поінформованості про насильство над людьми повірити в таку простодушність важко. Красиве життя, як і сир у мишоловці, не дістається просто так. Швидше, дівчина розуміла, чим вона буде займатися, але сподівалася, що це буде необтяжливо, прибутково й, може, навіть романтично.

Всі статті рубрики