«Нервово смикав шиєю і плямкав»

«Нервово смикав шиєю і плямкав»

«Як це так сталося, що у нас не склалося?» — лунало вчора з «пікетних» динаміків під будинком Кабінету Міністрів, де саме відбувалося засідання уряду. Однак призначена ця пісенька була не для Юлії Тимошенко, а для міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, відставки якого вимагав мітинг прихильників Блоку Леоніда Черновецького. До слова, напередодні у «владному квадраті» (довкола вулиць Грушевського та Банкової) теж було помічено чимало любителів «космічного» мера. При цьому всі вони чомусь сконцентрувалися не так біля Верховної Ради, яка мала розглянути питання про створення спеціальної слідчої комісії для розслідування діяльності Черновецького (з метою його подальшої відставки), як на вулицях Лютеранській і Шовковичній. Саме цим шляхом повинен був їхати до ВР Президент. Однак через парламентську «блокаду» не поїхав, тож старенькі шанувальники Черновецького дарма мерзли.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уміють балотуватися, та не вміють домовлятися

Уміють балотуватися, та не вміють домовлятися

Верховна Рада знову збереться на пленарне засідання наступного вівторка. Позавчора, в день відкриття другої сесії, більшість і меншість знову не змогли порозумітися в проблемних питаннях. «Завтра нічого не буде, в п’ятницю нічого не буде, і до цих безплідних дискусій ми мали б повернутися в понеділок», — розповів після погоджувальної ради «нашоукраїнець» Роман Зварич.

Від аукціонів і тюрми не зарікайся

Від аукціонів і тюрми не зарікайся

Урядовці Юлії Тимошенко засідають часто, довго і бурхливо. А напружена робота вимагає належних умов і душевного комфорту. Ноухау від протокольної служби Кабміну на вчорашньому засіданні — пузаті чайники із гарячими напоями, причому для кожного запрошеного — окремий. Елегантні цукерниці, горнятка, ложечки, білосніжні серветки, метушливі офіціантки — все це надавало офіційному заходу легку атмосферу невимушеності, радості, свята.

Всі статті рубрики