Спільна справа на користь людям

Спільна справа на користь людям

«Київміськбуд», одна з найбільших будівельних компаній столиці, до дня пожежників зробив їм справжнє свято — збудував новеньке пожежне депо.
Кількість житлової площі у Києві, як і кількість киян, стрімко зростає. Лише цьогоріч «Київміськбуд» збирається здати більш як 500 тисяч квадратних метрів квартир для жителів столиці. У той же час кількість пожежних депо залишається незмінною. Тож будівництво пожежних станцій надзвичайно актуальне і стало одним із пріоритетних напрямів холдингу, одним із першочергових завдань. Особливо потрібним було таке будівництво на лівому березі столиці. Адже його обслуговувало всього п’ять пожежних депо, а в районі Позняків взагалі не було жодного.

Віктор Ющенко: Бо, як у Біблії, вам набагато більше дано, ніж мені, моєму поколінню, але і з вас більше спитають

Віктор Ющенко: Бо, як у Біблії, вам набагато більше дано, ніж мені, моєму поколінню, але і з вас більше спитають

Як уже відомо, ми нарешті підписали довгоочікуваний протокол про вступ України до СОТ. У Женеві за присутності нашого Президента відбулася офіційна ратифікація. Повернувшись позавчора пізно вночі, Віктор Ющенко вже наступного ранку звітував про здійснений факт не перед політиками, а перед майбутніми фахівцями, котрі вже найближчим часом реально реалізовуватимуть ці надбання, — студентами Київського економічного університету ім. Вадима Гетьмана, і ця подія знакова. Понад 700 студентів цього вузу слухали лекцію глави держави на тему вступу України до СОТ, а потім ставили конкретні запитання.

Місток співпраці

Місток співпраці

Співпраця, насамперед, передбачає спільне просування на нашому ринку спільних послуг по міжнародних комунікаціях, корпоративному і фінансовому PR і зв’язках з інвесторами. Особлива увага приділятиметься IPO українських компаній.

Всі статті рубрики