Місток співпраці

07.02.2008

Співпраця, насамперед, передбачає спільне просування на нашому ринку спільних послуг по міжнародних комунікаціях, корпоративному і фінансовому PR і зв’язках з інвесторами. Особлива увага приділятиметься IPO українських компаній.

Керуючий директор FD Джон Еронс із розвитку ринків після підписання угоди відверто сказав, що він дуже задоволений, що у їхньої компанії в Україні з’явився такий досвідчений і професійний партнер, як група PRT. «Нас дуже цікавить швидке інтегрування в світовий економічний простір українського ринку і ми можемо запропонувати вашим компаніям найлегший шлях до його підкорення, а за допомогою нашого нового партнера цей процес прискориться і, крім того, потенційні інвестори будуть знати про Україну набагато більше», — підкреслив Джон Еронс.

У свою чергу президент комунікаційної групи PRT Ярослав Хобта повідомив, що поєднання досвіду допоможе вітчизняним компаніям. «Великі знання FD у галузі фінансів і корпоративних комунікацій на Східноєвропейських ринках і країн колишнього СРСР, глобальна мережа компанії і професійна підтримка на ринку України стануть важливою запорукою поступової інтеграції українських компаній у світову економіку», — констатував Ярослав Хобта.