«Капітане», посміхніться

«Капітане», посміхніться

Участь флагмана українського хокею в російському чемпіонаті остаточно перетворилася на серію товариських матчів. Днями директор «Сокола» Василь Фадєєв заявив, що «Сокіл» не збирається грати в «плей–оф» вищої ліги, оскільки київські гравці, котрі складають основу збірної України, готуватимуться до чемпіонату світу (а ФХУ поставила перед «синьо–жовтими» завдання повернутися до вищого дивізіону світового хокею). Тож наші «пернаті» хочуть просто закріпитися якнайвище в турнірній таблиці, аби завоювати авторитет у Росії, де вони збираються виступати в найближчі роки.

Нова мітла старого гарту

Нова мітла старого гарту

Після невдалого завершення відбіркової кампанії чемпіонату Європи–2007, коли наша чоловіча команда не пробилася до фінальної частини і взагалі ледь утрималася у вищому дивізіоні, керівництво Федерації баскетболу України вирішило, що керувати нею має новий наставник. Наприкінці минулого року виконком ФБУ затвердив головним тренером збірної Валентина Мельничука, котрий останнім часом вдало керував національною командою Португалії. Підписавши з тренером контракт на чотири роки, ФБУ поставила перед ним першочергове завдання — пробитися до фінальної частини Євро–2009, що відбудеться наступного року в Польщі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Шолом» для сестер

«Шолом» для сестер

Сестри–тенісистки Бондаренко назавжди впи­сали свої імена в історію спортивної України, вигравши відкритий чемпіонат Австралії в парному розряді. Учора зранку за київським часом Олена й Катерина, перемігши у фіналі турніру серії «Великого шолому» ізраїльтянку Шахар Пеер і білоруску Вікторію Азаренко, стали першими представниками України, кому підкорилася ця вершина.

Всі статті рубрики