ХРОНІКА

26.01.2008

Футбол

«Кубок Першого каналу» в Ізраїлі київське «Динамо» почало з перемоги в Тель–Авіві над московським «Спартаком» із розгромним рахунком 3:0 (Ребров, 41; Корреа, 42; Гусєв, 90+3). Сьогодні команда Юрія Сьоміна зіграє проти сербської «Црвени звезди».

* * *

Іспанія. Кубок. Чвертьфінали (перші матчі). «Вільяреал» — «Барселона» — 0:0, «Расинг» — «Атлетик» — 2:0.

* * *

Італія. Кубок. Чвертьфінал (перший матч). «Лаціо» — «Фіорентина» — 2:1.

* * *

Франція. Останній матч 22–го туру ліги 1: «Бордо» — «Сент–Етьєн» — 1:0 (Кавенагі, 56).

Шахи

У 10–му турі супертурніру в голландському Вейк–ан–Зеє відбулося українське протистояння, в якому львів’янин Василь Іванчук чорними фігурами переграв харків’янина Павла Ельянова. За три тури до завершення змагань Іванчук, маючи 5,5 очка, ділить місця з третього по сьоме, а Ельянов із трьома балами замикає таблицю. Попереду йде юний данець Карлсен (6,5 пункта) й вірменин Аронян (6).

Фігурне катання

Чех Томаш Вернер став новим чемпіоном Європи серед чоловіків. Срібна медаль дісталася швейцарцеві Стефану Ламб’єлю, «бронза» — у минулорічного тріумфатора, француза Брайана Жубера. Українець Віталій Сазонець із Дніпропетровська і в довільній програмі, і в підсумку посів 20–те місце.

Після двох номерів програми у змаганнях танцювальних пар на призових позиціях фігурують французи Делобель/Шонфельдер і росіяни Домніна/Шабалін та Хохлова/Новицький. Українці Ганна Задорожнюк і Сергій Вербилло перед останнім видом посідають 11–те місце, Алла Бекназарова й Володимир Зуєв — 14–те.