Процентна від–ставка

Процентна від–ставка

Лідера Російського народно–демократичного союзу Михайла Касьянова, швидше за все, буде відсторонено від участі у президентських перегонах, передбачають політологи. Адже вчора ЦВК Росії заявила, що в підписних листах, поданих на його підтримку, виявлено 15,57 відсотка недійсних підписів. Згідно із законодавством, «браковані» підписи мусять не перевищувати п’яти відсотків. В іншому разі ЦВК мусить не реєструвати претендента.

Голлівуд проти Білого дому

Голлівуд проти Білого дому

Суперзірка Джордж Клуні заявив у інтерв’ю франкфуртській газеті «Рундшау», що невдовзі організує серію акцій проти проголошення незалежності Косова без згоди Сербії. «Такі акції я проведу спільно з моєю хорошою приятелькою Шерон Стоун та її друзями–сербами», — додав Клуні. До речі, генсек ООН Пан Кі Мун за кілька днів до цього проголосив його послом доброї волі ООН.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

З’їзд еліт

З’їзд еліт

Відсьогодні і до 27 січня в швейцарському гірськолижному курорті Давос працюватиме Всесвітній економічний форум. Це місце зустрічі всієї політичної та бізнесової еліти світу.

«Панаєхалі тут...»

«Панаєхалі тут...»

У Росії працюють 1—3 мільйони українських трудових мігрантів, більшість з них, звісно, — нелегали. Відтепер легалізуватися буде ще складніше — Федеральна міграційна служба цьогоріч встановила квоту на прийом «гастарбайтерів» — 2 мільйони місць для всіх «націй та народностей». Це втричі менша квота, ніж минулоріч. Росія сподівається, що кількість «гастарбайтерів» переросте невдовзі в якість, тобто що приїздитиме на заробітки більш кваліфікована робоча сила. Але чи стане від цього легше українцям з «мозолястими руками», які їдуть до Москви заробити копійку не мізками, а «горбом»?

Всі статті рубрики