«Мого сина вбивали бандити і добивали медики»

«Мого сина вбивали бандити і добивали медики»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Звечора у центрі Ямполя, що на Вінниччині, між будинками районної влади та культури, по–звірячому вбивали хлопця. З вікна приймальні райдержадміністрації добре видно те місце. Випадкові люди, поспішаючи на роботу, ненароком ставали в калюжу загуслої крові на асфальті й відстрибували вбік. Ще задовго до восьмої ранку якийсь чоловік у жахливому громадському туалеті, за сто метрів від олімпу влади, побачив у багні вмираючу людину. Як розповідав очевидець, обличчя жертви було майже не видно. Зараз слідство ламає голову над тим, як Валерій там опинився. Якщо зміг сам дійти аж сюди, значить, не такий уже був безнадійний?

Сільський Отелло

Сільський Отелло

Трагікомедія розігралася у селі Жуківка Куликівського району. В гості до 31–річного Михайла та його 39–річної дружини Алли прийшов приятель Андрій, але горілки не вистачило, тож господар пішов за «добавкою». Не минуло і години, як хазяїн повернувся. Підійшовши до будинку, заглянув у вікно і побачив..., що Алла та Андрій віддають данину не тільки Бахусу, а й Венері. Кохана дружина і близький друг палко кохалися, нічого не соромлячись.

Не на того напали!

Не на того напали!

Криміногенна ситуація в містечку Вуглегірськ бажає бути ліпшою. Бо рідко який тутешній запізнілий перехожий добреде до середини свого шляху, зберігши при собі кишенькові гроші, коштовності, телефон, годинник тощо. Проте вбивство тут ще залишається над­звичайною подією. А подвійне й поготів. Отож недавня резонансна «розборка» підняла на ноги всіх місцевих правоохоронців. І вони, треба віддати їм належне, досить швидко вирахували підозрюваного, ще й умовили його прийти з повинною.

Всі статті рубрики