Батьки і діти. Та продакт–плейсмент

Батьки і діти. Та продакт–плейсмент

Жив–був на світі... Ні, не Антон Городецький, а Костянтин Лукашин, син того самого Жені Лукашина, героя Рязановської новорічної комедії «Іронія долі, або З легкою парою». Сиквел Тимура Бекмамбетова «Іронія долі–2», незважаючи на дуже конкретний об’єкт процесу «рімейкування», асоціюється не з піснею у виконанні Алли Пугачової та Крістіни Орбакайте, а з саундтреком його «Варт», який співають брати Крестовські. Оскільки режисер не зміг (не захотів, не забажав, не вважав за потрібне?) відійти від своїх фірмових графічно–стоп–кадрових фішок і щедро начинив ними продовження історії Жені та Наді, яка триває вже понад тридцять років. Настільки щедро, що раз по раз здавалося: ось зараз із–за рогу на шаленій швидкості вискочить героїня Жанни Фріске і на своєму авто знову опише неймовірне коло на фасаді готелю «Космос».

У Європу без відбору

У Європу без відбору

Заслужена артистка Укра­їни Ані Лорак представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі «Євро­бачення—2008», фінал якого пройде 24 травня у столиці Сербії Белграді. Про це повідомила 21 грудня Національна телекомпанія України. Згідно з Положенням Європейського мовного союзу, Національна телекомпанія України має право проводити національний відбірковий конкурс або самостійно, на власний розсуд, визначати, кандидатуру, яка представлятиме країну на «Євробаченні», а також пісню та мову, якою буде співати виконавець. Президент Національної телекомпанії Віталій Докаленко вибрав легший і логічніший шлях участі у конкурсі. Він запропонував поп–діві Ані Лорак без відбіркових турів заспівати у Сербії, звідки походить переможниця «Євробачення—2007» Марія Шеріфович. Якби діяли старі правила конкурсу, то нашій Ані не довелося б боротися за місце у фіналі — після 2–го місця Сердючки минулого року, вона потрапила б туди автоматично. За новими правилами, «білі люди» — з чотирьох країн засновниць і країни–переможниці минулого конкурсу, всі решта б’ються у півфіналі, якщо ж пощастить — тоді й у фіналі.

Пристрасть Кармен, трепетність Коломби...

Пристрасть Кармен, трепетність Коломби...

Останні новинки Молодого — вистави «У полоні Кармен у полоні» та «Голубка» — у репертуарі театру з’явилися майже одночасно. Щоправда, шлях до глядача ці два спектаклі долали, так би мовити, паралельним курсом: «Кармен» вийшла на камерній сцені, «Голубка» — на основній.


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулого тижня почала отримувати запрошення від видавців прийти на їхні акції на книжковій виставці «Київські контракти» (проходила 19–22 грудня). «Грані Т», наприклад, влаштували наймасовішу автограф–сесію своїх авторів. 35 письменників старалися для Книги рекордів Гіннесса. «Фоліо» виставило свої «ударні сили». «Наш час» презентував серію книг «Невідома Україна». На акції не пішла, зате була на відкритті. Відкривали «Київські контракти» чомусь не 18 грудня, що було б логічно — люди йшли б за «миколайчиками», а 19.

Всі статті рубрики