Погрози від «стратегічного партнера»

Погрози від «стратегічного партнера»

Володимир Путін, поки що президент Росії, нарешті відписав лист своєму українському колезі Вікторові Ющенку. Власне, пан Ющенко кілька тижнів тому звертався до пана Путіна з проханням розібратися з ситуацією навколо Бібліотеки української літератури в Москві, діяльності якій противиться уряд російської столиці.

Крапка у «справі Кушнарьова»

Крапка у «справі Кушнарьова»

Матеріали, які стосуються розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом загибелі народного депутата Євгена Кушнарьова, невдовзі будуть передані до суду. Про це повідомив пресі головний прокурор області Василь Синчук. За його словами, результати усіх проведених експертиз та оперативних дій слідчі вже мають на руках і готові вручити їх для ознайомлення звинуваченому Дмитру Завальному. Тепер йому інкримінують не лише статтю за вбивство з необережності, а ще й пункт про незаконне носіння та зберігання зброї.

Знову газ

Знову газ

Позавчора в Запо­ріжжі по вулиці Воєнбуд злетів у повітря двоповерховий житловий будинок. Рятувальники, які прибули на місце НП, з’ясували, що в результаті вибуху ніхто з людей не постраждав — двоє мешканців, які на цей момент були вдома, вибралися самотужки зі зруйнованого будинку, а решти домочадців не було вдома.

Екскурсія в «американську мрію» дорожчає

Екскурсія в «американську мрію» дорожчає

З 1 січня 2008 року ціна на нееміграційну візу до Сполучених Штатів зросла на 31 долар, зі 100 до 131 долара, відповідно. Про це повідомляє посольство США в Україні. Зміна стосується цілого світу, а не лише громадян нашої країни. Як зазначено у заяві, підвищення ціни вимагає американське законодавство, оскільки з 2002 року, коли ціну підвищували востаннє, запровадження нових електронних візових технологій та інфляція підвищили собівартість віз.

Народжена в сорочці

Народжена в сорочці

Справжня драма розігралася в неділю на вулиці Вітрука в Житомирі. А причиною моторошної історії стали алкоголь і звичайнісінькі ревнощі. Почалося все з розлучення житомирянина з 33–річною жінкою, яка народила від нього дитину. Майже одразу по цьому чоловік покинув її і переселився до своїх батьків, квартира яких розташована по сусідству. Завів собі нову пасію. Стосунки з колишньою «громадянською дружиною», за словами свідків, були цілком толерантними і дружніми. Більше того, як бабуся, так і сам батько не відмовилися від немовляти і регулярно проводили з ним час. Іноді няньчитися з малям допомагала навіть нова 35–річна подруга чоловіка.

«Переселення» на той світ

«Переселення» на той світ

Днями 46–річний мешканець міста Комсомольська, котрий очолює місцеве агентство з продажу нерухомості, вбив одразу двох нападників. Як з’ясувалося, у підприємця були підстави вважати, що перестріли його неподалік будинку, в якому жив, не пересічні хулігани, а потенційні кілери. Адже останні були озброєні бейсбольними битами та ножами. До того ж у Комсомольськ вони приїхали з сусіднього міста (там офіційно ніде не працювали, але були досить авторитетними у кримінальному світі людьми). За однією з найвірогідніших версій, засновника згаданого агентства «замовила» одна з його клієнток. Саме та, «виробничий» конфлікт із якою вже перейшов у стадію судового розгляду. Причому шансів виграти ту судову справу в неї було небагато. Тож найрадикальнішим способом вирішення конфлікту могло стати «переселення» процесуального опонента на той світ...

Святе від Святослава

Святе від Святослава

Напевне, кожен фан–«океан» може розповісти про свій особистий рекорд — скільки йому найдовше доводилося чекати початку виступу «Океану Ельзи». Дві години чекання — останнє досягнення харків’ян. Хоча запізнілий виліт Святослава з Києва — більш ніж зрозумілий. У переддень святого Миколая у нардепа Вакарчука важливих справ було таки багато.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики