Голови «полетіли»

Голови «полетіли»

Чотири райони Києва залишилися без керівників. Слідом за звільненням голови Дніпровської РДА Олександра Сотникова указом Віктора Ющен­ка від виконання повнова­жень відсторонені голова Деснянської РДА Юрій Захаричев, Святошинської — Воло­димир Мазепа та Подільської — Євген Романенко. З офіційного документа, підписаного главою держави, випливає, що зазначених осіб відсторонено за невиконання службових обов’язків. Відтак їхнім минулим на посаді керівників районів тепер займеться спеціально створена комісія. «Утворити комісію для проведення службового розслідування. Призначити головою Безсмертного Романа Петровича», — йдеться в указі.

«Норд» нашої вулиці

«Норд» нашої вулиці

Донецька міська рада прийняла рішення про присвоєння імені Валентина Ландика одній із вулиць у Петровському районі міста. Заслуги народного депутата від Партії регіонів та керівника акціонерного товариства «Група «Норд» полягають, на думку депутатів, у сприянні газифікації одного із віддалених селищ цього району.

Мовчання ­— золото

Мовчання ­— золото

Днями стало відомо, що найбільший оператор фіксованого зв’язку не планує залишатися осторонь всезагального зростання цін і прагне підвищити вартість своїх послуг на двадцять відсотків. Найбільше постраждає міське населення: вартість однієї хвилини розмови зросте із 5,4 до 6,48 копійки. Щомісячна абонентська плата становитиме вже не 19,58, а 23,48 гривні. Мешканці сіл можуть спати спокійно — нововведення їх не зачепить.

Гуманність — риса українця

Гуманність — риса українця

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Згідно з указом глави держави, День благодійності відзначатиметься щороку в другу неділю грудня. Метою запровадження свята є «затвердження принципів гуманізму і милосердя, сприяння розвитку благодійної діяльності і на підтримку ініціативи громадських організацій». Тож маємо ще один привід зробити добру справу.

Гола, та не зґвалтована

Гола, та не зґвалтована

Чутки, що на території одного з найпопулярніших навчальних закладів орудує чоловік, який ґвалтує дівчат, ходять серед студентів ВНЗ уже давно. Хоча офіційно цю інформацію досі так ніхто і не підтвердив. І ось нове НП: у четвер біля корпусу № 1 студенти виявили труп жінки. А вже до наступного дня у деяких засобах масової інформації цей випадок устиг обрости новими чутками: мовляв, жінка була роздягнена, зґвалтована, побита і, до всього, — колишня викладачка КПІ.

Автомобілем, а не пішки

Автомобілем, а не пішки

Уже з наступного року доріжками Львівського музею–заповідника «Лича­ківський цвинтар» туристи зможуть подорожувати екскурсійним електромобілем. За словами директора музею Ігоря Гавришкевича, такий транспорт (а це тягач з одним вагончиком, розрахованим на чотирнадцять посадкових місць) коштує сто тисяч гривень. Музей готовий самотужки купити такий транспорт, якщо місто не зможе виділити грошей з бюджету.

Львів’яни — на велосипеди

Львів’яни — на велосипеди

За два–три тижні міська рада затвердить план–схему велоінфраструктури у Львові. Цю ідею підтримують 81 відсоток населення міста, половина з яких згодні пересісти на велосипеди за умови наявності доріжок. Решта — люди похилого віку, які, за словами в.о. начальника відділу туризму Львівської міської ради Божени Пеленської, більше бажають бачити велосипеди замість автомобілів.

Заручники хімії

Заручники хімії

На справжню акцію непокори піднялись мешканці села Демівка Чечельницького району на Вінниччині, коли побачили, як до колишнього містечка розформованої військової частини, розташованого на території сільської ради, пішли три автомашини з підозрілим вантажем. Дві з них безперешкодно проїхали і розвантажились, третю селяни затримали. З’ясувалося, що вона належить управлінню надзвичайних ситуацій, а в кузові її були непридатні для використання отрутохімікати. От тоді й спалахнув справжній бунт: небезпечну машину не віддали, а самі люди піднялись цілою громадою, погрожуючи перекрити сусідню автомагістраль, якщо отрутохімікати не заберуть назад.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Миколо, розкажи нам про Париж

Миколо, розкажи нам про Париж

Слідче управління СБУ порушило кримінальну справу за фактом привласнення бюджетних коштів посадовими особами Міністерства транспорту і зв’язку. За словами речниці СБУ Марини Остапенко, кримінальна справа була порушена за частиною 5 статті 191 Кримінального Кодексу (привласнення коштів в особливо великих розмірах), що передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із «конфіскацією» права обіймати керівні посади три роки.

Всі статті рубрики