Загибель митрополита

Загибель митрополита

Вирок здійснили 27 листопада 1937 року у якійсь із київських катівень НКВС. Тіло митрополита закопали, за однією з версій, під доріжкою Лук’янівського кладовища. Уночі посеред доріжок викопували ями, скидали туди трупи розстріляних, засипали землею й утрамбовували.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дід мороз на порозі

Дід мороз на порозі

Столична влада вже затвердила орієнтовний перелік новорічних заходів, які розпочнуться 22 грудня запаленням головної новорічної ялинки країни на майдані Незалежності. Згідно з розпорядженням Київської міської держадміністрації, встановлення та оформлення ялинки на головній площі столиці має бути завершено до 17 грудня.

Горе в горах

Горе в горах

11 листопада тургрупу із Житомира у складі 35 осіб на КПП Карпатського національного парку попередили про неможливість сходження на Говерлу через складні метеоумови — сильний вітер, мороз до 12 градусів за Цельсієм та снігопад.

Смертельний дуплет

Смертельний дуплет

Не тільки земляків приголомшила безглузда «мисливська» смерть минулої неділі сімнадцятирічного учня 11 класу Ульяновської загальноосвітньої школи, що у Гребінківському районі. Юнак помер по дорозі до центральної районної лікарні, куди його доправляли після тяжкого вогнепального поранення черевної порожнини.

Державна «арихметика»

Державна «арихметика»

За висновками міжнародної консалтингової компанії «Меркер», Україна та Сербія стали країнам­антирекордсменами щодо зростання заробітних плат. Аналітики дійшли висновку: зарплати у нашій державі зросли на десять відсотків, інфляція — рівно на таку ж суму!

Державтоінспекція «сушить весла»

Державтоінспекція «сушить весла»

Два тижні тому Президент Віктор Ющенко не лише розкритикував роботу ДАІ, але й поставив чітку вимогу перед МВС: на найближчій колегії дати персональну оцінку керівництву Державтоінспекції як у Департаменті, так і в регіонах.

Закон як дишло...

Закон як дишло...

Нещодавнє рішення Кабінету Міністрів про можливість надання у концесію двох замків та палацу на Львівщині більше схоже на чергове випробування на живучість українських історичних пам’яток.

Хреститись треба...

Хреститись треба...

Драма розпочалася близько першої години ночі, коли до прийомного відділення міської лікарні №1 Слов’янська привезли 19річну молоду жінку, що потерпала від алкогольного отруєння, а попростому, «перебрала».

Всі статті рубрики